Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Χ» στην αρένα της Θεσσαλίας!

15η αγωνιστική

ΑΕΛ – ΑΕΚ Β’ 1-1

Κακής ποιότητας ποδόσφαιρο και «μπλοκαρισμένες» ομάδες ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του πρώτου ημιχρόνου στο AEL FC Arena! Οι «βυσσινί» προσπάθησαν από την αρχή να πάρουν τα ηνία του κέντρου και το κατάφεραν εν μέρει, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» σταδιακά με την πάροδο του χρόνου ισορρόπησαν. Ελάχιστες τελικές καταγράφηκαν με τη σημαντικότερη όλων να είναι το δοκάρι της ΑΕΛ στο 19ο λεπτό από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κ.Παπαγεωργίου! Κατά τ’άλλα δεν σημειώθηκε κάτι άλλο σπουδαίο με το πρώτο 45λεπτο να ξεχνιέται εύκολα από παίκτες και φιλάθλους.

Ματς έντασης με πολύ ενδιαφέρον είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο! Η φιλοξενούμενη ΑΕΚ πήρε το προβάδισμα στο 51’ με την όμορφη κεφαλιά του Χριστόπουλου παγώνοντας το γήπεδο! Ο κ.Δερμιτζάκης προχώρησε άμεσα σε διορθωτικές κινήσεις και μία εκ των αλλαγών του, ο Μάριος Όγκμποε με εξίσου ωραία κεφαλιά στο 68’ ισοφάρισε σε 1-1! Το τελευταίο εικοσάλεπτο είχε ρυθμό με την ΑΕΛ να πιέζει για την ανατροπή αλλά την «Ένωση» να χάνει την πιο σημαντική ευκαιρία με τον Σταμούλη στο 84’! Ο επιθετικός της ΑΕΚ από καλή θέση έστειλε την μπάλα πάνω στον Σουλούκο που μπλόκαρε εύκολα!

Τελικά οι δύο ομάδες έμειναν στο «Χ» και έτσι η μάχη της κορυφής ανάμεσα σε ΑΕΛ και Λεβαδειακό συνεχίζεται…

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΛ: Σουλούκος, Θ.Παπαγεωργίου (60’ Καλουτσικίδης), Στάμου, Ηλιάδης, Μαϊδανός (73’ Μιλτιάδης), Θωμαϊδης (73’ Παπαδόπουλος), Αντράντα, Κ.Παπαγεωργίου, Μαυριάς (81’ Βλιώρας), Νίνο (60’ Όγκμποε), Πεντρόσο

ΑΕΚ Β’: Γκίνης, Ραντόνια, Γεμπόα, Χρυσόπουλος, Κανελλόπουλος, Φοφανά, Λαμαράνα, Χριστόπουλος (87’ Τζ.Γκαρσία), Κάτσικας, Μαχαίρας (79’ Κοσίδης), Θεοδωρίδης (73’ Σταμούλης)

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ