Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Κώλωσε στα δύσκολα!

Με τα τέρματα του Σουλεϊμάνοφ και του Σαβέριο ο Άρης επικράτησε με 2-1 του ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και έστειλε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να δείχνει πως στα δύσκολα δεν μπορεί να πάρει ούτε την ισοπαλία!

 

Μία δυνατή ομάδα φαίνεται στους δύσκολους αντιπάλους και όχι στις 4αρες, στις 5αρες και στις 6αρες που βάζει σε ομάδες που ίσως δεν αξίζουν να παίζουν και στην μεγάλη κατηγορία της Ελλάδας. Δυνατή και παθιασμένη ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο ήταν η ομάδα του Άκη Μάντζιου η οποία πέτυχε μία εύκολη νίκη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και μείωσε την διαφορά από τον τέταρτο Ολυμπιακό. 

 

Σκόρερ: 46′ Σουλεϊμάνοφ, 59′ Σαβέριο – 75′ Μπάμπα.

Άρης: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Ζουλ (90+5′ Ρόουζ), Νταρίντα, Τζούρασεκ (82′ Ντουκουρέ), Σουλεϊμάνοφ (90+5′ Ζαμόρα), Σαβέριο (81′ Παναγίδης), Μορόν (90+5′ Φεράρι).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (68′ Σάστρε), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Μεϊτέ (68′ Σβαμπ), Ντεσπόντοφ (68′ Ζίβκοβιτς), Τάισον, Μουργκ (56′ Κωνσταντέλιας), Μπράντον (82′ Τζίμας).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ