Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ένας ακόμη Πρωταθλητής στη… φαρέτρα της Δόξας Ασσήρου! (pics)

Στο συγκρότημα της Δόξας Ασσήρου ανήκει εδώ και λίγες ημέρες ο Γιάννης Συμιγδαλάς καθώς είναι η πρώτη μεταγραφική κίνηση της ομάδας ενόψει Ιανουαρίου. Μετά την από την κοινή συναινέση λύση συνεργασίας του Συμιγδαλά με την Αναγέννηση Επανομής, οι ιθύνοντες της Ασσήρου του έκαναν άμεσα την πρόταση για τα φορέσει τα «ασπρόμαυρα» την οποία και αποδέχτηκε.


 

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Δόξας Ασσήρου πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή ο αριστερόπόδαρος Γιάννης Συμιγδαλάς, στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα όπου είχε πολύ καλή παρουσία καθ’ όλη τη διάρκεια του 90λέπτου.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο 29χρονος αριστερός οπισθοφύλακας ξεκίνησε στην Αναγέννηση Επανομής απ’ όπου και αποδεσμεύτηκε, έχοντας προλάβει να αγωνιστεί σε 15 παιχνίδια και να πετύχει 1 γκολ στον 1ο όμιλο της Γ Εθνικής κατηγορίας.
Είναι παίκτης που παίζει στην αριστερή πλευρά της άμυνας, ενώ αρκετά – συχνά ανεβαίνει και βοηθά και στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού έχοντας στα ατού και την ταχύτητα.

Ο Συριανός Γιάννης Συμιγδαλάς είναι 29 ετών πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και γυμναστής. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Αίαντα Σύρου και σταδιακά άρχισε να ξεχωρίζει για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες. Στη συνέχεια μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη ως φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ και αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ηρακλή Αμπελοκήπων, της ΑΕ Αμπελοκήπων, του Εθνικού Σοχού, ενώ στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για την Αναγέννηση Επανομής. Μετέπειτα, γύρισε και πάλι στη Σύρο για λογαριασμό του ΑΟ Σύρου, όπου έκανε μία πολύ καλή χρονιά στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Κυκλάδων, ενώ το Σεπτέμβριο του 2019 μετακόμισε για πρώτη φορά στον Πειραιά για να φορέσει τη φανέλα του Ηρακλή Νίκαιας στην Α’ κατηγορία Πειραιά.
Την επόμενη χρονιά επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη για να φορέσει τη φανέλα της Νίκης Ευκαρπίας, όπου είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και πήρε 2 σερί ανόδους με την Ευκαρπία φτάνοντας μέχρι και τη Γ Εθνική κατηγορία.

Στο πρώτο μισό της φετινής χρόνιας όπως προαναφέραμε αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας με τη φανέλα της Επανομής.  

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ