Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ και Πανσερραϊκός έκλεισαν “ραντεβού” στα προημιτελικά

Μετά την νέα του νίκη (0-2) και το 2/2 κόντρα στην ομάδα του Βόλου, ο “Δικέφαλος του Βορρά” προκρίθηκε στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε αποκλείσει τον Αστέρα Τρίπολης.

Πάμπλο Γκαρσία και ΠΑΟΚ θα ενώσουν ξανά τους δρόμους τους, με τον Ουρουγουανό τεχνικό να έχει να δώσει ακόμη μία μάχη ως αντίπαλος κόντρα στον αγαπημένο του “Δικέφαλο”. Τα “Λιοντάρια” των Σερρών πατώντας στο 0-2 του πρώτου παιχνιδιού μέσα στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” κατάφεραν και εξασφάλισαν την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου πάρα το 1-1 σήμερα κόντρα στον Αστέρα. Αντίπαλος των Σερραίων θα είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος με δύο εύκολες νίκες (1-0 και 0-2) κόντρα στον Βόλο πήρε και εκείνος την πρόκριση.

Η ομάδα που πήρε πρώτη το εισιτήριο για τους “8” ήταν αυτή του Πάμπλο Γκαρσία, η οποία αν και ζορίστηκε πολύ τελικώς κατάφερε να προκριθεί. Οι “Αρκάδες” τα έπαιξαν όλα για όλα, προηγήθηκαν με τον Μάντζη πολύ νωρίς (16′) έχασαν ευκαιρίες για να κάνουν δύο τα τέρματα τους, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ, με τον Πανσερραϊκό να φέρνει το ματς στα “ίσα” στην επανάληψη με τον Άλεκσιτς και να αποβάλει από πάνω του το άγχος, το οποίο ουσιαστικά έφυγε τελείως, όταν ο Αστέρας έμεινε με 10 παίχτες στο 66′ λόγω αποβολής του Ντιαρά. Έτσι, το τελικό 1-1  σε συνδυασμό με το μεγάλο “διπλό” μέσα στην Τρίπολη στον πρώτο αγώνα, έδωσαν την πρόκριση στους Σερραίους!

Λίγο αργότερα, τον δρόμο για τα προημιτελικά πήρε και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Βόλου και με δύο γκολ – ένα σε κάθε ημίχρονο, πήρε μια σχετικά εύκολη πρόκριση. Ο “Δικέφαλος” προηγήθηκε στο 17′ όταν ο Γιάννης Κωνσταντέλιας πήρε την μπάλα από αριστερά, συνέκλινε, την έβαλε στο δεξί και με τρομερό φαλτσαριστό σουτ νίκησε τον Κόβατς για το 0-1! Στο δεύτερο μέρος οι “ασπρόμαυροι” τελείωσαν το ματς στο 73′, όταν ο Σάστρε πάτησε περιοχή, γύρισε την μπάλα πάρε-βάλε στον Κωνσταντέλια το σουτ του οποίου κόντραρε και ήρθε ο Σβαμπ στο “ριμπάουντ” για να κάνει το 0-2 και να τελειώσει την πρόκριση.

Έτσι, ΠΑΟΚ και Πανσερραϊκός έκλεισαν ραντεβού για τους “8”, με το πρώτο ματς να διεξάγεται στις Σέρρες.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ