Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Επιστροφή για το ταμείο

Καλησπέρα σας και καλή χρονιά εύχομαι σε όλους με υγεία, χαρές και πολλά ταμεία. Παρακάτω η σημερινή 3άδα, πρώτη μας για το 2024:

142. ΜΠΑΓΕΡΝ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ over 0.5 φιλοξενούμενου (1.62)

Επιστροφή στη δράση στο γερμανικό πρωτάθλημα στη σκιά της απώλειας του Θρύλου Μπεκενμπάουερ, η Μπάγερν καλείται στη συνέχεια του πρωταθλήματος να καλύψει τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών που έχει με την Λεβερκούζεν. Σήμερα αντιμετωπίζει τη δυνατή επίθεση της Χοφενχάιμ και πιστεύω μπορεί να δεχθεί έστω ένα γκολ ανεξαρτήτου αποτελέσματος, όπως εμφανίζεται συχνά και στη προϊστορία στα μεταξύ τους παιχνίδια.

152. ΣΕΒΙΛΛΗ-ΑΛΑΒΕΣ 1Χ με under 3.5 (1.53) 

Η Σεβίλλη διανύει μια απ’ τις χειρότερες σεζόν της ιστορίας της, αφού αποκλείστηκε από την Ευρώπη σχετικά νωρίς σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και στο πρωτάθλημα είναι ένα βαθμό πάνω απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Η νεοφώτιστη Αλαβές θα παλέψει κι αυτή για τη «σωτηρία» αφού είναι πολύ χαμηλά στη βαθμολογία και με τις εμφανίσεις της προβληματίζει. Πιστεύω πάντως ότι η Σεβίλλη δε θα χάσει σήμερα και θα περιοριστούμε και στα λίγα γκολ.

150. ΧΑΛ-ΝΟΡΙΤΣ goal-goal (1.65)

Μυρίζει γκολ το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως και κάθε άλλο των δύο ομάδων τη φετινή σεζόν. Δυνατές επιθέσεις, ανοιχτές άμυνες και οι δύο και πιστεύω σήμερα θα γίνει το ίδιο. Θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες και δεν αποκλείεται και το over 2.5.

Καλή επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε!!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ