Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Έτοιμος να φορέσει και πάλι τη φανέλα της Δόξας Ασσήρου ο Ανδρέας Τρόκας! (pics)

Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από την ημέρα που ο βασικός δεξιός οπισθοφύλακας και εκ των αρχηγών της Δόξας Ασσήρου Ανδρέας Τρόκας υπέστη τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατό του, στο παιχνίδι της Δόξας Ασσήρου κόντρα στον Παύλο Μελά. Η διάγνωση που είχε βγει μετά τη μαγνητική εξέταση έδειξε ολική ρήξη χιαστού!


 

Όλο αυτό το διάστημα ο Ανδρέας δούλευε σταθερά και μεθοδικά με γνώμονα της πλήρη αποκατάστασή του. Περίμενε πως και πως την ημέρα της επιστροφής του στην ενεργό δράση. Ο καιρός λοιπόν πέρασε και πλέον είναι απολύτως έτοιμος να φορέσει και πάλι τη φανέλα της Δόξας και να αγωνιστεί γι αυτήν, φωνάζοντας και πάλι παρών. Στο εκτός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα δηλώθηκε κανονικά στην αποστολή δίχως να αγωνιστεί, όμως την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στον Ιωνικό είναι πιθανό να περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι και να πάρει τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά.

Πρόκειται για μία εσωτερική μεταγραφή στο στρατόπεδο της Δόξας Ασσήρου και έναν ευχάριστο πονοκέφαλο για τον προπονητή της ομάδας Γιάννη παγώνη, όπου θα φέρει ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση στα μετόπισθεν! Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε την επιστροφή του Ανδρέα Τρόκα και σταδιακά να επαναφέρει τον εαυτό του σε υψηλά στάνταρ όπως τον έχουμε δει με τη φανέλα της Δόξας Ασσήρου.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Ανδρέα, θέλησε να μοιραστεί μαζί μας κάποια πράγματα για την επιστροφή του στα γήπεδα. 

«Έπειτα από μια μεγαλη περιπέτεια   που περασα περίπου ενός χρόνου με ολική ρηξη χιαστού και ένα οστικό οίδημα στην επειγονατιδα, ήρθε η ώρα να φορέσουμε και πάλι τα ποδοσφαιρικα μας παπουτσια. αυτο εγινε χάρη στο “corpus therapy” και κυρίως στον Ζώη Χαριση για όλα αυτά που έκαναν για εμένα.
ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια τεράστια αγκαλια και ευχομαι να είστε όλοι καλά»!

Αυτά λοιπόν ήταν τα λόγια του ποδοσφαιριστή της Δόξας Ασσήρου και εμείς το μόνο που του ευχόμαστε είναι καλή επάνοδο στην αγωνιστική δράση και από εδώ και πέρα μακριά από τραυματισμούς! 

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ