Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Το πανηγύρισαν εχθές και τώρα βλέπουν τον Αστέρα Τρίπολης

Τρελούς πανηγυρισμούς είχαν τα αποδυτήρια του Ατρομήτου μετά τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού για την προημιτελική φάση, τα οποία συνεχίστηκαν και στο πούλμαν που τους μετέφερε στο Περιστέρι.

Οι «κυανόλευκοι» οι οποίοι επέστρεψαν στις νίκες, πραγματοποιώντας παράλληλα και μία σπουδαία εμφάνιση, δείχνουν πως έχουν αφήσει πίσω τους το κακό αποτέλεσμα με την ΑΕΚ για την 19η αγωνιστική της Super League και πλέον… κοιτάζουν μπροστά.

Όπως τονίζει και ο ίδιος ο «αναγεννητής» του Ατρομήτου Σάσα Ίλιτς, άπαντες στον σύλλογο του Περιστερίου κοιτάζουν παιχνίδι παιχνίδι και βάζουν αναλόγως τους επόμενους στόχους. Όπως λοιπόν κανείς καταλαβαίνει, ο επόμενος στόχος είναι η έκτη θέση και για να έρθει θα πρέπει την Κυριακή το απόγευμα να περάσει από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να μην έχει προβλήματα με τραυματισμούς, με τις μόνες τους απουσίες να είναι εκείνες που έρχονται λόγω της συμμετοχής του Κεσχρίντα και του Αγκιμπού Καμαρά στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Η αποστολή θα ανακοινωθεί το Σάββατο το απόγευμα και αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μιας και έχει τον ευχάριστο «πονοκέφαλο» να μην έχει απουσίες και με ανεβασμένη διάθεση όλους τους παίκτες του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ