Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Αποτελεσματικός και μόνος πρώτος! (Video)

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον πιο φορμαρισμένο παίκτη του, αλλά και ολόκληρης της Σούπερ Λιγκ, Κίριλ Ντεσπόντοφ, ο ΠΑΟΚ επικράτησε εντός έδρας (2-1) του Παναθηναϊκού στο μεγάλο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής.

 

O «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και εκτός των δύο υπέροχων γκολ του 26χρονου Βούλγαρου μέσου (43′, 56′) από ισάριθμες ασίστ του αγέραστου Τάισον, είχε και άλλες φάσεις για να πετύχει και άλλα τέρματα, ενώ για το «τριφύλλι» είχε φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 51′ ο Τάσος Μπακασέτας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Οι «πράσινοι» πάλεψαν στα τελευταία λεπτά για μία νέα ισοφάριση και είχαν δύο καλές φάσεις με Μλαντένοβιτς και Γεντβάι αλλά δεν τα κατάφεραν.

 

Μετά το «τρίποντο» που πήρε η ομάδα του Λουτσέσκου είναι μόνη πρώτη στη βαθμολογία με 47 βαθμούς, η ΑΕΚ ακολουθεί με 45, ενώ η ομάδα του Τερίμ βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση με 44 πόντους.

 

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Kουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (88′ Σβαμπ), Τάισον (72′ Κωνσταντέλιας), Μουργκ (78′ Μάρκος Αντόνιο), Ντεσπόντοφ (72′ Α. Ζίβκοβιτς), Μπράντον (88′ Τζίμας).

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης (64′ Λημνιός), Γεντβάι, Ούγκο (46′ Τζούριτσιτς), Μλαντένοβιτς, Αράο, Κώτσιρας, Μπακασέτας, Μαντσίνι (89′ Βιλένα), Γερεμέγεφ (46′ Τσέριν), Αϊτόρ (46′ Μπερνάρ).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ