Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ο τραυματισμός του Σιμάνσκι φέρνει… χαφ στην ΑΕΚ

Ο σοβαρός τραυματισμός του Σιμάνσκι στην προπόνηση της Παρασκευής, ενεργοποιεί την ΑΕΚ στο να διεκδικήσει από τώρα χαφ που αναμένεται να είναι «βόμβα» για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Η αναγκαστική απουσία του Σιμάνσκι για τις επόμενες 4-6 εβδομάδες, σίγουρα προκάλεσε ανησυχία και προβληματισμό στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο, με την αντίδραση της Ένωσης όπως φαίνεται να είναι άμεση. Ήδη οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν δείξει μεγάλη κινητικότητα και ενώ φαινόταν πως η ΑΕΚ δε θα πραγματοποιήσει κάποια μεταγραφή, τα δεδομένα δείχνουν να αλλάζουν.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ και ο Ματίας Αλμέιδα είχαν βάλει από την αρχή ως στόχο την απόκτηση ενός παίκτη στα χαφ, αλλά μετά το τέλος της φετινής σεζόν. Ο τραυματισμός του Πολωνού όμως, έφερε τα πάνω-κάτω και στην Ένωση “τρέχουν” για να προλάβουν να κλείσουν τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Αξίζει να σημειώσουμε πως, το όνομα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό και η ΑΕΚ θα το δώσει στη δημοσιότητα μόνο αν υπάρχει θετική εξέλιξη με τη συγκεκριμένη περίπτωση. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες όπως και να έχει πρόκειται για ένα όνομα “βόμβα” για τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ