Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Άλεξιτς… «δάγκωσε» τον Άρη στις καθυστερήσεις!

Πριν μια εβδομάδα ο Πανσερραϊκός έχανε τη νίκη μέσα από τα χέρια του, καθώς στις καθυστερήσεις ήρθε ισόπαλος με τον ΝΠΣ Βόλο (2-2). Στην θέση του Πανσερραϊκού ήρθε, μετά από μια βδομάδα, ο Άρης ο οποίος κρατούσε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και στις καθυστερήσεις… πληγώθηκε από τους Σερραίους οι οποίοι με τον Άλεξιτς πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας (με βάση την εικόνα του ματς).

 

Ευκαιρίες με Μπετανγκόρ ο Πανσερραϊκός

Ο Χεφτέ Μπετανγκόρ, οποίος μετράει τρία γκολ με τον ερχομό του τον Γενάρη στον Πανσερραϊκό, μπορεί να μην βρήκε… δίχτυα στο ματς με τον Άρη όμως ήταν ο πρωταγωνιστής στις τρεις πολύ καλές ευκαιρίες που δημιούργησαν οι «κόκκινοι» καθώς στο 11’, στο 34’ και στο 59’ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κουέστα. Από την άλλη πλευρά ο Άρης προσπάθησε κυρίως με σουτ να απειλήσει την εστία του Χοβάν, με τον Σουλεϊμάνοφ να είναι ο πιο δραστήριος παίκτης των «κιτρίνων». Η σωστή αμυντική λειτουργία όμως του Πανσερραϊκού, εμπόδισε κατά πολύ την ομάδα του Άκη Μάντζιου να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις, η οποία στην καλύτερή της ευκαιρία πέτυχε και το γκολ με τον Μορόν στο 51’ με πολύ ωραίο γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» του Χοβάν… 0-1! Η φάση ελέγχθηκε για περίπτωση οφσάιντ από τον διαιτητή Τζήλο μετά από υπόδειξη του VAR να μετράει το γκολ και τον σκόρερ να αφιερώνει το γκολ στον αδικοχαμένο φίλαθλο του Άρη, Άλκη σηκώνοντας τη φανέλα με το όνομά του και το νούμερο «19».

 

«Χτύπησε» στις καθυστερήσεις ο Άλεξιτς!

Ο Πάμπλο Γκαρσία βλέποντας την ομάδα του να είναι πίσω στο σκορ έριξε και δεύτερο επιθετικό μέσα στο ματς με τον Άλεξιτς να περνά στο παιχνίδι στο 78’ και στο 90+5’ να… λυτρώνει τους Σερραίους όταν με πολύ ωραία κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Κουέστα για να ισοφαρίσει το ματς και να χαρίσει την ουσία τον πολύτιμο βαθμό για τα «λιοντάρια» τα οποία μετρούν την τέταρτη σερί εντός έδρας ισοπαλία τους.

 

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Δεληγιαννίδης (90+6 Γούλερι), Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Πηλέας (72’ Σοφιανός), Στάικος, Ουεντραόγκο, Τομάς (78’ Άλεξιτς), Ουάρντα, Ντανκερλούι, Μπετανκόρ.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Βέλεθ (82’ Ροζ), Μπράμπετς, Μοντόγια, Βερστράτε, Τζούρασεκ (82’ Φετφατζίδης), Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο (82’ Ζαμόρα), Μορόν.

ΣΕΡΡΕΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ