Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Αεράτη ΝΙΚΗ!

22η αγωνιστική

Νίκη Βόλου – Αιολικός 3-1

Με πολύ δυνατό αέρα στο Πανθεσσαλικό στάδιο, που δυσκόλεψε αμφότερες τις ομάδες, διεξήχθη η σημερινή αναμέτρηση. Η Νίκη Βόλου, η οποία ήταν ανώτερη ποιοτικά, πήρε τους τρεις βαθμούς και ξεπέρασε τον Μακεδονικό ανεβαίνοντας στην 3η θέση της βαθμολογίας!

Ένα δίλεπτο χρειάστηκε στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Νίκης για να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων! Στο 35’ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Χρήστος Τζιώρας από κοντά με κεφαλιά σημείωσε το 1-0! Στο 37’ οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων συνδυάστηκαν όμορφα και ο Κρητικός με εύκολο πλασέ «έγραψε» το 2-0!

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν υπέρ τους τον ευνοϊκό άνεμο, γεγονός που τους βοήθησε να πιέσουν την «κυανόλευκη» άμυνα. Εν τέλει στο 54’ ο Αιολικός κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με κοντινή προβολή του Ενομό! Λίγο αργότερα στο 60’ ο Ζάκαριτς με φαλτσαριστό σουτ από τα πλάγια έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Γκαραβέλη! Αυτή ήταν και η μοναδική ευκαιρία του Αιολικού να ισοφαρίσει, καθώς στη συνέχεια η Νίκη ανέλαβε ξεκάθαρα την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 70’ το σουτ του Τζιώρα αποκρούστηκε από τον Ντόκιτς, ενώ στο 81’ και πάλι ο Τζιώρας με νέο σουτ σημάδεψε το δοκάρι! Τελικά η Νίκη σφράγισε το «τρίποντο» στο 89ο λεπτό. Σε κόρνερ από τα αριστερά ο προωθημένος Στίκας με πλασέ στην κίνηση σημείωσε το τελικό 3-1!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Νίκη Βόλου: Γκαραβέλης, Τοπαλίδης, Στίκας, Ανδρέου, Να’α, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης (90’ Κουτσιμπάνας), Λίταινας (78’ λ.τρ. Πέττας), Μιράντα (90’ Μπαλλάς), Κρητικός (82’ Μπαχανάκ), Τζιώρας (90’ Βουκελάτος)

Αιολικός: Ντόκιτς, Μουχάλης, Ουνγιαλίδης, Τριανταφύλλου, Καρανίκας, Τριανταφυλλάκος (71’ Νούλας), Σρνιτς (70’ Καγκελίδης), Ζάκαριτς, Γιοκέ (89’ Μπαλογιάννης), Ενομό, Σαραντίδης (46’ Ζιβογίεβιτς)

 

 

 

 

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ