Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ντάνι Άλβες: Στην φυλακή για 4,5 χρόνια!

Ένοχος κρίθηκε ο Ντάνι Άλβες από την εισαγγελία της Βαρκελώνης, για σεξουαλική επίθεση εις βάρος 23χρονης τον Δεκέμβριο του 2022.

Ο 40χρονος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής καταδικάστηκε σε 4,5 χρόνια φυλάκιση και θα πληρώσει αποζημίωση ύψους 150.000 ευρώ για να καλύψει το έξοδα του θύματος. Επίσης, μετά την αποφυλάκιση του θα βρίσκεται υπό 5ετή επιτήρηση από τις ισπανικές αρχές, ενώ του επιβλήθηκαν επίσης, ασφαλιστικά μέτρα 9,5 χρόνια. Στην αρχή, η Εισαγγελία είχε ζητήσει κάθειρξη εννέα ετών για τον Άλβες.

Η ετυμηγορία του δικαστηρίου αναφέρει ότι: “Ο κατηγορούμενος άρπαξε απότομα την καταγγέλλουσα, την έριξε στο έδαφος και, εμποδίζοντάς την να κινηθεί, διείσδυσε κολπικά, παρόλο που η καταγγέλλουσα είπε όχι κι ήθελε να φύγει”.

Θυμίζουμε ότι ο Βραζιλιάνος στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι υπήρξε σεξουαλική συνεύρεση, η οποία όμως έγινε με συναίνεση και δεν επιτέθηκε στο θύμα, ούτε εμπόδισε ποτέ την κοπέλα να βγει από την τουαλέτα του κλαμπ.

Σύμφωνα όμως με εκείνη τη χαστούκισε και την έπιασε από το κεφάλι,προβαίνοντας σε άσεμνες πράξεις.

Να σημειωθεί ότι, αμφότερες οι πλευρές διατηρούν το δικαίωμα έφεσης στο ανώτερο δικαστήριο της Βαρκελώνης.

Επίσης, η εταιρεία που διαχειριζόταν το επικοινωνιακό κομμάτι και τη δημόσιο εικόνα του 40χρονου απ’όταν κατηγορήθηκε για τη σεξουαλική επίθεση, τον εγκατέλειψε.

Σύμφωνα με ισπανικό κανάλι, συγκρατούμενος του στις φυλακές της Ισπανίας αποκάλυψε ότι ο Βραζιλιάνος ζήτησε να αποφυλακιστεί υπό όρους, καθώς σχεδίαζε να διαφύγει στη Βραζιλία.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ