Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η προσοχή στο ντέρμπι – Πλήγμα με Τζιώρα!

Εκεί που πάει να πλησιάσει στις κορυφαίες θέσεις, εκεί τα γκρεμίζει η Νίκη Βόλου!

Οι «κυανόλευκοι» για δεύτερη φορά φέτος (όπως και στο ματς του πρώτου γύρου με τον Μακεδονικό) εμφανίστηκαν στον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας άνευροι, με πολλά λάθη και πνευματικά ανέτοιμοι χάνοντας με 1-2. Δικαιολογημένα οι πολυπληθείς φίλοι της ομάδας γκρίνιαξαν στο τέλος της αναμέτρησης για την εμφάνιση των παικτών!

Πλέον το συγκρότημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου για να αισθάνεται ασφάλεια όσον αφορά τη συμμετοχή του στα play off καλείται να πάρει έστω έναν βαθμό στους δύο εναπομείναντες αγώνες. Το προσεχές ματς είναι το μεγάλο θεσσαλικό ντέρμπι με την ΑΕΛ το οποίο αναμένεται να διεξαχθεί τη Δευτέρα 4 Μαρτίου στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Η ΑΕΛ θα επιδιώξει με νίκη να διατηρηθεί κοντά στον Λεβαδειακό και η Νίκη να σιγουρέψει την παρουσία της στην πρώτη πεντάδα.

Πλήγμα για τους «κυανόλευκους» αποτελεί ο τραυματισμός του Χρήστου Τζιώρα (θλάση στη γάμπα) και έτσι ο Γεωργιανός Μακατσάρια αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Κατά τ’ άλλα εναλλακτικά στη θέση του σέντερ φορ μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι Κάσσος και Πέττας.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ