Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Με πολλές αλλαγές κόντρα στον Πανσερραϊκό ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα (28/02) τον Πανσερραϊκό σε εκτός έδρας αναμέτρηση (κεκλεισμένων) για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Ο “Δικέφαλος” αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών ενώ στις Σέρρες θα παραταχθεί χωρίς τους Α. Ζίβκοβιτς και Κοτάρσκι λόγω ίωσης, χωρίς τους Μειτέ και Κουλιεράκη λόγω τιμωρίας ενώ θα απουσιάζουν και οι Μιχαηλίδης και Εκόνγκ λόγω των θλάσεων που τους ταλαιπωρούν. Ο Μιχαηλίδης αναμένεται να επιστρέψει περίπου σε ένα μήνα, ενώ ο Εκόνγκ λόγω της θλάσεως του 3ου βαθμού που αποκόμισε στο Copa Africa θα χάσει όλο το υπόλοιπο της σεζόν. Στους απόντες για την σημερινή αναμέτρηση είναι και ο Ράχμαν Μπάμπα ο οποίος ακόμη αναρρώνει από το σοβαρό τραυματισμό που είχε στο κεφάλι στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Τέλος, απών θα είναι και ο Σάστρε λόγω κατάγματος στον θώρακα.

Όλα αυτά οδηγούν σε μία εναλλακτική ενδεκάδα για τον ΠΑΟΚ. Ειδικά στην τετράδα της άμυνας υπάρχουν προβλήματα, με αποτέλεσμα ο Λουτσέσκου να συμπεριλαμβάνει τον στόπερ Παναγιώτου για πρώτη φορά σε αποστολή επίσημου αγώνα.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει με Ζίβκοβιτς στο τέρμα, δεξί μπακ τον Γιόνι ενώ στο κέντρο της άμυνας θα βρεθούν οι μόνοι διαθέσιμοι Κεντζιόρα και Νάσμπεργκ με τον Ράφα στα αριστερά τους. Στο κέντρο θα είναι πιθανότατα οι Σβαμπ και Τσιγγάρας με την τριάδα πίσω από τον επιθετικό να αποτελείται από Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλια και Τάισον. Στην κορυφή της επίθεσης πιθανότητες βασικού διεκδικούν τόσο ο Μπράντον όσο και ο Σαμάτα.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ