Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 1-2: Έπαιξε με την… φωτιά ξανά, αλλά δεν κάηκε

Σημαντική και εξαιρετικά δύσκολη νίκη πήρε ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο με 2-1 επί του Παναιτωλικού, κερδίζοντας για δεύτερη σερί αγωνιστική με ανατροπή και τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να είναι ξανά πρωταγωνιστής και εκτελεστής. Σωτήρια επέμβαση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων που κράτησε το 1-2.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για δευτερο σερί ματς κατέβασε μια ενδεκάδα περιορισμένων δυνατοτήτων, έπαιξε με τη… φωτιά καθώς μέχρι το τελευταίο εικοσάλεπτο ήταν πάλι πίσω στο σκορ όπως με τον Αστέρα Τρίπολης, ευτυχώς όμως λίγο η τύχη με αυτογκολ από σουτ του Ζέλσον Μαρτίνς και λίγο το πείσμα του Ελ Καμπί, που οδήγησε σε δεύτερο αυτογκόλ αν και πρέπει να χρεωθεί στον Μαροκινό, έφεραν την πολύτιμη ανατροπή και το διπλό επί του Παναιτωλικού.

Κακός ο Ολυμπιακός ξανά, προβλημάτισε με την απόδοσή του και στάθηκε τυχερός που έφυγε με τους τρεις βαθμούς αφού οι αλλαγές που έκανε αναγκαστικά ο Βάσκος τεχνικός βλέποντας τη γκέλα να έρχεται, έδωσαν… πνοή και με τον παράγοντα τυχη στο πλευρό τους οι Πειραιώτες νίκησαν αλλά σίγουρα πρέπει να ξαναδεί κάποια πράγματα ο κόουτς για να μην έρθει και η απώλεια βαθμών που θα είναι “ταφόπλακα” στη μάχη για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ταυτότητα του αγώνα:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2

Γήπεδο: Αγρινίου

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)

Σκόρερ: 72’ αυτ. Τορεχόν, 79’ Ελ Κααμπί – 33’ Ντουάρτε

Κίτρινες: 52′ Ντουάρτε – 56’ Κίνι, 73′ Βέζο, 90’+3′ Τσικίνιο

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Οικονόμου, Μαλής, Ταμπίτζε (68’ Στάγιτς), Μαυρίας, Χατζηθεοδωρίδης (70’ Τορεχόν), Πέρες, Ντουάρτε, Μπουζούκης (61’ Τσιγγάρας), Καρέλης (68’ Ζοάο Πέντρο), Ντίας (61’ Σενγκέλια).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης, Κίνι, Βέζο (90’ Ντόη), Ρέτσος, Ορτέγκα, Ιμπόρα (59’ Έσε), Τσικίνιο, Ποντένσε, Καμπράλ (59’ Ζέλσον Μαρτίνς, 83’ λ.τρ. Αλεξανδρόπουλος), Μασούρας (60’ Γιόβετιτς), Ελ Κααμπί.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ