Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μοιρασιά για Κηφισιά και Παναιτωλικό (2-2)

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, Κηφισιά και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 και πλέον πάνε στο play out έχοντας ο Παναιτωλικός 20 πόντους και στην 11η θέση, ενώ η Κηφισιά με 19 πόντους και στην 13η θέση.

Ο Παναιτωλικός κατάφερε να μπει πιο δυνατά στο παιχνίδι, χάνοντας κάποιες καλές φάσεις, με την Κηφισιά να ισορροπεί σιγά σιγά το παιχνίδι, χάνοντας και εκείνη ευκαιρίες. Στο 30′ ο Γκόμπελιτς έβγαλε την μπαλιά, με τον Οζέγκοβιτς να ανατρέπεται μέσα στην περιοχή από τον Οικονόμου, με τον κύριο Γκορτζίλα να δίνει το πέναλτι για τους γηπεδούχους. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σέρβος επιθετικός, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Μετά το γκολ της ομάδας των βορείων προαστίων, οι Αγρινιώτες βγήκαν για την ισοφάριση, χωρίς όμως επιτυχία, από την άλλη οι «κυανόλευκοι» έβγαιναν εύκολα στην αντεπίθεση, με τον Μπιφουμά και τον Μενέντεζ να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες, για να διπλασιάσουν τα τέρματα της ομάδας τους. Παρ’ όλα τις πολλές φάσεις, η Κηφισιά πήγε με προβάδισμα στα αποδυτήρια με σκορ 1-0.

Στο β’ μέρος το παιχνίδι έγινε… ροντέο, με τους φιλοξενούμενους να βγαίνουν πολύ πιο επιθετικοί και στο 54′ να φτάνουν στην ισοφάριση, όταν ο Λομονάκο έκανε το σουτ, ο Αναγνωστόπουλος έδιωξε όμως η μπάλα φτάνει στα πόδια του Ζοάο Πέδρο, ο οποίος θα κάνει το 1 – 1. Με την σέντρα η Κηφισιά θα πάρει εκ νέου το προβάδισμα, με τον Μενέντεζ να βγαίνει από πλάγια δεξιά και βγάζει τη σέντρα, με τον Οζέγκοβιτς που ήταν στο ύψος της μικρής περιοχής να κάνει το 2 – 1 στο 56′. Από κει και πέρα ο ρυθμός έμεινε πολύ υψηλός και οι φιλοξενούμενοι τελικά θα ισοφαρίσουν και πάλι, με τον Μλάντεν να εκμεταλλεύεται την αμυντική αδράνεια, και με ωραίο γυριστό σουτ έστειλε την έκανε το 2 – 2. Οι δύο ομάδες από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά έψαξαν το γκολ της νίκης, όμως καμία δεν τα κατάφερε, με το 2 – 2 να μένει ως το τέλος του αγώνα

Στα θετικά του παιχνιδιού, πως στο γήπεδο της Καισαριανής βρέθηκαν φίλοι και των δύο ομάδων, με πολλούς μικρούς φίλους να δίνουν ένα ωραίο… χρώμα στις κερκίδες.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Βαφέας, Γκόμπελιτς, Σολόα, Τεϊσέιρα, Τσανάτζια (52′ Γιόβαντσιτς), Μενέντεζ (81′ Τεττέη), Μιλίτσεβιτς, Μπιφουμά (68′ Κλωναρίδης), Ματέους Σάντος, Οζέγκοβιτς

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσέβες, Οικονόμου, Μλάντεν, Στάγιτς (77′ Καρέλης), Λιάβας (64′ Μαυρίας), Τορεχόν, Τσιγγάρας (72′ Τσιγγάρας), Ντουάρτε (72′ Χατζηθεοδωρίδης), Ακόστα, Ζοάο Πέδρο, Λομονάκο (64′ Σενγκέλια)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ