Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Έκανε τη… δουλειά και δέχτηκε τα «δώρα» των αντιπάλων της!

Η ΑΕΚ έκανε ακριβώς όπως έπρεπε τη δουλειά της στη Λαμία, επικράτησε με άνεση και βρίσκεται ολομόναχη στην κορυφή, εκμεταλλευόμενη τα αποτελέσματα των δύο μεγάλων ντέρμπι.

Είχαμε πει πως αν η ΑΕΚ κάνει τη δουλειά της στη Λαμία, το μόνο που θα είχε να περιμένει για να επιστρέψει στην κορυφή ήταν η γκέλα των αντιπάλων της, στην 1η αγωνιστική των playoffs. Και αυτό ακριβώς έγινε.

Η Ένωση, σε ένα πρώτο ημίχρονο, το οποίο είχε τις ευκαιρίες, πολιόρκησε την άμυνα της Λαμίας και βρήκε γκολ με τον Κάλενς στις καθυστερήσεις. Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του παιχνιδιού, ήταν εντελώς διαφορετική. Η ΑΕΚ βρήκε το γκολ με τον Πόνσε στο 68′ και στη συνέχεια ήρθε ο φορτσάτος Λιβάι Γκαρσία από τον πάγκο για να σκοράρει δύο γκολ και να δείξει πως είναι εδώ, έτοιμος για τη μεγάλη «μάχη» των playoffs.

Έτσι, τώρα η ΑΕΚ εκμεταλλευόμενη την ήττα των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στα ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής των playoffs, απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής. Αν καταφέρει να επικρατήσει στη Νέα Φιλαδέλφεια, κόντρα στον Ολυμπιακό για την 2η αγωνιστική όμως, θα ξεκινήσει να βάζει από τώρα γερές βάσεις για τον τίτλο, σε ένα μίνι πρωτάθλημα που έχει πολύ δρόμο και η πιο σταθερή ομάδα στο τέλος θα πανηγυρίσει!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ