Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Δημήτρης Πέλκας: «Ξέρουμε τι είμαστε, το μάτι μας γυάλιζε»

Ο Δημήτρης Πέλκας μετά την μεγάλη νίκη με 5-0 επί του Καζακστάν τόνισε πως η Εθνική πήρε αυτό που ήθελε.

Ο Δημήτρης Πέλκας πέτυχε ένα από τα πέντε γκολ της Εθνικής επί του Καζακστάν και μίλησε για τα στοιχεία που είχε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και πήρε αυτό που ήθελε: την πρόκριση στον τελικό – πρόκρισης με τη Γεωργία.

«Από την πρώτη μέρα που μαζευτήκαμε για την προετοιμασία, είχαμε τρομερά μεγάλη συγκέντρωση. Βγάλαμε τρομερό πάθος στον αγώνα, θέληση, το μάτι γυάλιζε, ήμασταν συγκεντρωμένοι 100% και πετύχαμε μία ευρεία νίκη. Τελείωσε όμως και από αύριο ξεκινάμε προετοιμασία για τον μεγάλο τελικό.

Η θέληση και το πάθος που βάζουμε είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία, δείχνουμε πόσο πολύ θέλουμε να είμαστε στη Γερμανία το καλοκαίρι. Είχαμε χαρούμενοι αλλά κρατούμε τον ενθουσιασμό χαμηλά.

Ξέρουμε τι είμαστε, έχουμε ακούσει πολλά, η χαρά είναι όχι μόνο για το αποτέλεσμα αλλά για το πόσο γυαλίζει το μάτι μας, το πάθος που έχουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους, ελπίζω να είναι κάποιοι στη Γεωργία, είναι σημαντικό που καταφέραμε να γεμίσουμε το γήπεδο, με αυτούς δίπλα μας μπορούμε να πάμε πιο ψηλά.

Υπάρχει αυτοσυγκράτηση, ήμασταν συγκρατημένοι στα αποδυτήρια, ξέρουμε τι γίνετε, δεν είναι μικρό αυτό που κάναμε αλλά πρέπει να τα καταφέρουμε και την Τρίτη για να πάμε στο Euro, αυτός είναι ο στόχος μας. Πρώτα ο Θεός να πάνε όλα καλά την Τρίτη και να προκριθούμε».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ