Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Γιώργος Mασούρας: «Ξέραμε ότι υπερέχουμε αλλά πρέπει να είμαστε πάντα προσεκτικοί»

Την υπόσχεση πως η Eθνική θα δώσει τα πάντα για να πάρει την πρόκριση στην τελική φάση του Euro έδωσε ο Γιώργος Μασούρας ενόψει και του αγώνα με τη Γεωργία.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής τόνισε πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αξίζει να βρίσκεται στην τελικά φάση του Euro και πως ήταν έκπληξη και για τον ίδιο το 4-0 του πρώτου ημιχρόνου.

«Εγώ τον Ιωαννίδη τον φωνάζω Ναζάριο, γνωρίζετε γιατί, Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε σε αυτή την κατάσταση, θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τα στοιχεία του, είναι σε εξαιρετική φόρμα.

Όσο περιμένατε εσείς το 4-0 στο πρώτο ημίχρονο, το περίμενα κι εγώ. Γνωρίζαμε ότι υπερέχουμε σε πολλά στοιχεία απλά το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο και πάντα θα πρέπει να προσέχεις το 100%. Κατορθώσαμε να ξεπεράσουμε τη δική μας αμφιβολία που μπορεί να υπάρχει σε τέτοιου είδους τελικούς, κερδίσαμε γρήγορα το πέναλτι και όλα πήραν το δρόμο τους.

Με τη Γεωργία θα δώσουμε το 100% όπως κάνουμε πάντα, να είμαστε αυτοί που πρέπει εμείς, να είμαστε ευχαριστημένοι από τον εαυτό μας για να κατορθώσουμε, όταν καταθέσουμε την ποιότητα μας στο χορτάρι νομίζω ότι είμαστε από τις ομάδες που αξίζει μια θέση στο Euro.

Είναι αλήθεια ότι δεν πανηγυρίσαμε πολύ στα αποδυτήρια, έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι, δεν μπορούμε να το πανηγυρίσουμε πολύ. Έχουμε ένα τελικό, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% και να κάνουμε τους εαυτούς μας και τους Έλληνες περήφανους».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ