Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Καλύτερη η Λάρισα, τυ(Χ)ερή η Νίκη!

Playoff (1η αγωνιστική)

Νίκη Βόλου – ΑΕΛ 1-1

Η Λάρισα ξεκίνησε δυναμικά την αναμέτρηση μπαίνοντας με πιεστικό τρόπο και μην αφήνοντας τους «κυανόλευκους» να αναπτυχθούν. Η κυριαρχία της ΑΕΛ καρποφόρησε στο 17ο λεπτό όταν ο Πεντρόσο με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ (0-1)! Στη συνέχεια η Νίκη βρήκε κάποιες επιθετικές λύσεις και στο 28’ μπόρεσε να ισοφαρίσει! Ο Αναστασίου από τα αριστερά επιχείρησε την σέντρα και ο Γαβριηλίδης με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 1-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των Νικιωτών φιλάθλων! Οι «βυσσινί» όμως δεν πτοήθηκαν και έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Κ.Παπαγεωργίου (38’) και Αντράντα (42’) με την μπάλα και στις δύο περιπτώσεις να φεύγει λίγο έξω από την εστία του Γκαραβέλη!

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου αμφότερες οι ομάδες δεν είχαν να παρουσιάσουν κάτι αξιόλογο μέχρι το 60’. Ακολούθως η ΑΕΛ και πάλι πάτησε καλύτερα στο γήπεδο και έχασε τρεις τεράστιες ευκαιρίες που άνετα θα μπορούσαν να της δώσουν το «διπλό»!  Στο 65’ ο Πεντρόσο από θέση βολής αστόχησε, ενώ στο 67’ ο Νίνο σημάδεψε το δοκάρι των γηπεδούχων! Στο 86’ ο Κ.Παπαγεωργίου προσπάθησε να σκοράρει με απευθείας φάουλ αλλά ο Γκαραβέλης εκτινάχθηκε στη γωνία του διώχνοντας σε κόρνερ! Η μόνη αξιοσημείωτη φάση για τη Νίκη καταγράφηκε στο 74ο λεπτό, όταν ο Πέττας με ατομική ενέργεια έστειλε την μπάλα συστημένη στο κεφάλι του Κάσσου με τον Σουλούκο να μπλοκάρει με δυσκολία!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Νίκη Βόλου: Γκαραβέλης, Τοπαλίδης (75’ Μιράντα), Στίκας, Ανδρέου, Αναστασίου, Κυριακίδης, Γαβριηλίδης, Λίταινας (70’ Πέττας), Παναγιωτίδης, Πολίτης, Τζιώρας (46’ Κάσσος)

ΑΕΛ: Σουλούκος, Καλουτσικίδης (79’ Θ.Παπαγεωργίου), Ηλιάδης, Γιανναράκης, Μαϊδανός (79’ Παπαδόπουλος), Πλέγας, Αντράντα, Κοσονού (66’ Νίνο), Κ.Παπαγεωργίου, Μαυριάς, Πεντρόσο

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ