Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΥΛΤΕΞ Λύκοι: Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα… για την άνοδο

Οι κόποι μιας χρονιάς που τώρα θα αποφασιστεί αν θα ανταμειφθούν, το πρωτάθλημα που “κλειδώνει” υπό έναν όρο και το πρώτο βήμα για το όνειρο που ετοιμάζεται να γίνει.

Η πιο σημαντική ώρα της σεζόν είναι εδώ για τους ΥΛΤΕΞ Λύκους που κόντρα στο Πόρτο Σαλόνικο θα παίξουν το πρώτο τους “match point” για την άνοδο και τον τίτλο της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣΜ. Βέβαια σε ότι έχει να κάνει με το δεύτερο σκέλος, τα πράγματα δεν εξαρτώνται πλήρως από αυτούς. Καθώς, χρειάζεται να μη νικήσει ο αξιόμαχος Ήφαιστος τον δικό του αγώνα για να πάει και το πρωτάθλημα στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, τα παιδιά του κόουτς Καβαλιεράτου δεν είναι από αυτές τις ομάδες που στέκονται στην τύχη. Άλλωστε αυτή τους έχει γυρίσει και αρκετές φορές την πλάτη φέτος. Τώρα όμως θα πρέπει να τους βοηθήσει. Και το ζητάμε εμείς γιατί λόγω της θέσης μας μπορούμε να μιλήσουμε με μεγαλύτερη ευκολία και για το όραμα του Γιώργου Σιδερίδη και των υπολοίπων παιδιών της διοίκησης που είναι οι “λύκοι” να αφήσουν το δικό τους “αποτύπωμα” στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δημιουργώντας “αγέλες” γεμάτες από μικρά “λυκάκια” τα οποία αφού μαθαίνουν σωστά το ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής, έπειτα θα προμηθεύουν με το ταλέντο τούς άνδρες που η ομάδα φιλοδοξεί, όπως κάθε σύλλογος με όνειρα, να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν στην “πυραμίδα” του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Κλείνοντας και επειδή για εμάς είναι δεδομένο ότι τα παιδιά θα καταφέρουν αύριο το απόγευμα να πετύχουν τον πρώτο τους σκοπό που, νιώθουμε ότι οφείλουμε να αποδώσουμε τα απαραίτητα εύσημα και σε έναν άνθρωπο που δεν θα είναι εκεί όταν πέσουν τα κομφετί και αρχίζουν να συρρέουν οι σαμπάνιες αλλά έκανε τα πάντα για να φτάσουν οι “λύκοι” στο σημείο που είναι τώρα και να μπορούν με άνεση να ονειρεύονται ένα ένδοξο μέλλον. Τα δικά μας συγχαρητήρια λοιπόν, πριν από όλους τους παρόντες πηγαίνουν στον κόουτς Κάντα, ο οποίος έγινε ένα με τα “θεμέλια” που “έχτισε” μαζί με τη διοίκηση και πλέον μπορεί να καλπάζει υπό τις οδηγίες του κόουτς Καβαλιεράτου.

Η ανακοίνωση

ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΣ

Η ομάδα μας αντιμετωπίζει το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 16.30 την Πόρτο Σαλόνικο.

Στο παιχνίδι αυτό, η ομάδα μας αν καταφέρει να επικρατήσει στο γήπεδο του Μεγάλου Αλεξάνδρου θα πάρει και… μαθηματικά την άνοδο στην Β’ Κατηγορία, πετυχαίνοντας τον πρώτο από τους βασικούς της στόχους.

Σας περιμένουμε σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι να στηρίξετε την ομάδα μας και να πετύχουμε όλοι μαζί τον πρώτο μας στόχο!”

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΥΛΤΕΞ Λύκοι 37 (12-1-2)


2. Ήφαιστος 32 (10-2-3)

3. Αστραπή Νεάπολης 30 (9-3-3)

4. Πόρτο Σαλόνικο 30 (9-3-3)

5. ΑΕΝ Αστραπή Θεσ/νίκης 28 (8-4-3)

6. Μακεδόνες 27 (9-0-6)

7. Ελπίδες Ηλιούπολης 15 (5-0-10)


8. Ακαδημία Ποδ/ρου Ζ. Ζάχος 10 (3-1-11)

9. Πυρσός Θεσσαλονίκης 6 (2-0-13)

10. ΑΣ Ελλιώνων 2 (2-0-13)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ