Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Επικράτησε του Αστέρα ο Πανσερραϊκός, «ασφαλίζει» την παραμονή!

Όλο και πιο κοντά στο μεγάλο στόχο της παραμονής στη Super League βρίσκεται ο Πανσερραϊκός. Οι Σερραίοι επικράτησαν με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδό τους, με δύο τέρματα που σημειώθηκαν στο β’ ημίχρονο έχοντας για άλλο ένα ματς σε μεγάλη μέρα τον Αιγύπτιο, Αμρ Ουάρντα.

 

Έτσι μετά και την ήττα της Κηφισιάς από τον Βόλο, η οποία πέρασε στην προτελευταία θέση, οι «κόκκινοι» με αυτήν τους τη νίκη αύξησαν στους +8 τη διαφορά από τους Αθηναίους και αισθάνονται φυσικά πιο άνετοι για τη συνέχεια των play out.

Όσο για το ματς, οι φάσεις ήταν ελάχιστες στις δύο εστίες με τον Πανσερραϊκό όμως να έχει κάποια καλά διαστήματα για να σκοράρει. Οι Αρκάδες ήταν αυτοί που δημιούργησαν την πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα όταν ο Μιριτέλο στο 5’ έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι του Χοβάν. Η «απάντηση» ήρθε στο 39’ όταν ο Διαμαντής με σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Τσιφτσή χάνοντας μια πολύ καλή στιγμή για τον Πανσερραϊκό. Στο 57’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι όταν η μπάλα βρήκε το χέρι και με τη βοήθεια του VAR ο διαιτητής Τσέτσιλας έδειξε την εσχάτη των ποινών. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Ουάρντα στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα και ανοίγοντας το σκορ… 1-0! Στο 73’ ο Αυλωνίτης με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Αστέρα με τον Πανσερραϊκό να παίρνει ένα σπουδαίο τρίποντο για τη συνέχεια.

 

Πανσερραϊκός (Π. Γκαρσία): Χοβάν, Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρεμ, Διαμαντής (46′ Αυλωνίτης), Πεταυράκης, Μορέιρα (81′ λ. τρ. Ουεντραόγκο), Στάικος, Γούλερι (66′ Τομάς), Χατζηστραβός (66′ Σοφιανός), Ουάρντα, Μπετανκόρ (75′ Άλεξιτς).

Αστέρας Τρίπολης (Μ. Ράσταβατς): Τσιφτσής, Γκαρθία, Καστάνιο, Χριστόπουλος (60′ Ατιένζα), Άλβαρες, Αλάγκμπε (78′ Γκος), Σουρλής (46’ Γιαμπλόνσκι), Καλτσάς, Μπαρτόλο (78′ Μάντζης), Παλάσιος (59′ Ρεγκίς), Μιριτέλο.

ΣΕΡΡΕΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ