Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΜΠΑΜ FC: Πήρε ιστορική νίκη και «κλείδωσε» την άνοδο – «Ο πρώτος στόχος επετεύχθη, τώρα είναι σειρά για το Πρωτάθλημα»

Η ΜΠΑΜ FC επιβεβαίωσε για ακόμη μία χρονιά την δυναμική της και πήρε την άνοδο.

Το project που είχε ξεκινήσει την λειτουργία του πριν από δύο σεζόν, καλπάζει. Συγκεκριμένα, οι παίκτες του Μανόλη Κωνσταντάρα νίκησαν με 3-0 τους Σκίουρους εντός έδρας για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος, παίρνοντας την άνοδο για την Α’ Κατηγορία της ΕΠΣΜ.

Ο «Superman» του συλλόγου Γιώργος Γκουντής βρίσκεται από την αρχή της ομάδας, από την «γέννηση» της και μιλώντας στον Αθλητικό Κόσμο, εξέφρασε τα συναισθήματα του μετά τον νέο άθλο της ομάδας.

«Απίστευτο συναίσθημα να παίρνεις την 2η σερί άνοδο σε μια ομάδα που δημιουργήθηκε πριν 2 χρόνια… Πρωτόγνωρες εμπειρίες για μένα μιας και πάντα πάλευα στις κλασσικές και χιλιοειπωμενες αδικίες του Ελληνικού ποδοσφαίρου και νιώθω ότι αυτά τα χρόνια και αυτή η χαρά και η αγάπη που παίρνω από τον κόσμο είναι σαν να μου τα χρωστούσε το ποδόσφαιρο γιατί μέχρι στιγμής το υπηρετούσα με πολλές στεναχώριες και λίγες χαρές.. Ο πρώτος στόχος επετεύχθη, έχουμε και την καλύτερη άμυνα του ομίλου κάτι πολύ όμορφο για μένα, βέβαια χωρίς τους συμπαίκτες μου δεν θα γινόταν τίποτα..Τώρα είναι σειρά για το Πρωτάθλημα. Και στο τέλος θα κοιτάξουμε και την επόμενη χρονιά..Αν θα μείνω στην ομάδα, θα τα δώσω όλα όπως και φέτος! Αλλά πρώτα από όλα, να πάρουμε το πρωτάθλημα!».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ