Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΥΛΤΕΞ Λύκοι: Τρίποντο και ιστορική άνοδος – «Έγινε το πρώτο βήμα, στόχος το πρωτάθλημα»

Οι ΥΛΤΕΞ Λύκοι πήραν αυτό που ήθελαν κόντρα στην Πόρτο Σαλόνικο και πανηγυρίζουν την ιστορική άνοδο.

Οι «λύκοι» δεν δυσκολεύτηκαν στο γήπεδο του Μεγάλου Αλεξάνδρου και με πάθος για το τρίποντο κατάφεραν να το κατακτήσουν κόντρα στην Πόρτο Σαλόνικο με 6-0 για την 16η αγωνιστική της ΕΠΣΜ.

Συγκεκριμένα, το σκορ άνοιξε στο 24ο λεπτό με τον Στέλιο Εφθαλίδη, με τον Χρήστο Μπιτσιλή να ακολουθεί στο 38′. Επτά λεπτά αργότερα, ο πρώτος χρονικά σκόρερ της αναμέτρησης επανήλθε «γράφοντας» το 3-0, ολοκληρώνοντας το 45λεπτο με τον καλύτερο τρόπο.

Με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου το σκορ παρέμεινε το ίδιο και φαινόταν πως αυτό θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Όμως ο σύλλογος που σήμερα έγραψε ιστορία δεν έμεινε εκεί. Μέσα σε πέντε λεπτά πέτυχε ακόμα τρία (!) γκολ με τρεις διαφορετικούς ποδοσφαιριστές (Σιβάκης, Ντούγκας και Γρίβας), με το τελικό σφύριγμα της λήξης να δίνει εκτός από την ευρεία νίκη και την άνοδο στην Β’ κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΠΣΜ.

Για την ιστορική άνοδο, ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Σιδερίδης ανέφερε στον Αθλητικό Κόσμο:

«Το συναίσθημα δεν μπορεί να το περιγράψει εύκολα κάποιος. Πριν δημιουργηθεί η ομάδα δουλεύαμε επι ένα χρόνο για να είναι όλα έτοιμα έχοντας στο μυαλό αυτή τη στιγμή. Παρόλα αυτά δε σταματάμε εδώ, τώρα έγινε το πρώτο βήμα, στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ