Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Δίκαιη μοιρασιά στο «Ελ Πάσο»!

2η αγωνιστική (Playoff)

Καλλιθέα – Ιωνικός 1-1

Ντέρμπι έντασης, ρυθμού και με πολλές μονομαχίες διεξήχθη το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο της Καλλιθέας.

Ο Ιωνικός φάνηκε να είναι καλύτερος στο πρώτο μέρος όπου και προηγήθηκε στο σκορ. Συγκεκριμένα στο 30ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, όταν ο στόπερ των γηπεδούχων, ο Μαρότα άθελά του σε διώξιμο βρήκε την μπάλα με το χέρι! Ο διαιτητής υπέδειξε την άσπρη βούλα και ο Πέτρος Γιακουμάκης ήταν εύστοχος δίνοντας το προβάδισμα στον Ιωνικό!

Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλλιθέα μπήκε πολύ δυνατά καταφέρνοντας να ισοφαρίσει πολύ γρήγορα! Στο 48’ ο Ντεμέτριους βρέθηκε σε θέση βολής, το σουτ που επιχείρησε κοντραρίστηκε και έφτασε στον Λουκίνα που με προβολή σημείωσε το 1-1!

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά με τις δύο ομάδες να δείχνουν κουρασμένες από την υπερπροσπάθεια και εν τέλει να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Καλλιθέα: Κότσαρης, Μανθάτης (46’ Κυνηγόπουλος), Μαρότα (46’ Ρομαό), Τσιβελεκίδης, Καινούργιος, Ματίγια, Σίλβα (84’ Τσιντώνης), Μουτίνιο (80’ Περέιρα), Βασιλόγιαννης (70’ Μουστακόπουλος), Ντεμέτριους, Λουκίνας

Ιωνικός: Γκέλιος, Σόουζα, Ζάχαβι, Γκοράνοφ, Τασουλής, Γκαρντάφσκι, Γκίνη, Οικονομίδης (74’ Σερπέζης), Λινάρδος (51’ Ντάουντα), Ροντρίγκεζ, Γιακουμάκης (87’ Δρίτσας)

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ