Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κρητική «θύελλα» στη Μεσσηνία!

2η αγωνιστική (Playoff)

Καλαμάτα – Χανιά 0-5

«Φουριόζα» μπήκε στην αναμέτρηση η ομάδα των Χανίων, η οποία μέσα στο πρώτο δεκάλεπτο εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα λάθη των γηπεδούχων και πέτυχε δύο τέρματα!

Στο 2ο λεπτό ο Παναγιώτου από τα αριστερά σέντραρε και ο Μάναλης με φοβερό γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στη γωνία του Κοβάλ κάνοντας το 0-1! Ακολούθως στο 8’ ο Κάτσε έκανε τεράστιο λάθος χάνοντας την μπάλα από τον Νίλι, ο οποίος «σέρβιρε» στον επερχόμενο Μάναλη για το 0-2!

Η «Μαύρη Θύελλα» σταδιακά βρήκε τα πατήματά της και έφτασε κοντά στο γκολ δύο φορές! Αρχικά στο 20’ ο Μπαράλες με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Κλέιμαν, ενώ στο 26’ ο Ισραηλινός γκολκίπερ απέκρουσε σε κόρνερ την κεφαλιά του Πασά!

Και φτάνοντας στο 37ο λεπτό οι γηπεδούχοι έκαναν νέο τραγικό λάθος στον χώρο του κέντρου! Ο Κάνιας έχασε την μπάλα, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση και ο Νίλι με διαγώνιο πλασέ σημείωσε το 0-3 σε ένα ομολογουμένως εντυπωσιακό πρώτο μέρος για την κρητική ομάδα!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα χαμήλωσε πάρα πολύ με τις δύο ομάδες να αναλώνονται κυρίως σε παιχνίδι κέντρου. Στο 48’ ο Πασάς σούταρε για να απομακρύνει ο Κλέιμαν! Στο 71’ σε υποδειγματική αντεπίθεση των Χανίων, ο νεοεισελθών Μιούλερ με διαγώνιο σουτ εκτός περιοχής «νίκησε» τον Κοβάλ ανεβάζοντας τον δείκτη στο 0-4! Στο 75’ η Καλαμάτα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μοζέρ από τον Σιλά, ωστόσο ο Μπαράλες με εμφανώς κακή ψυχολογία έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ! Στο 86’ νέα φοβερή προσπάθεια των φιλοξενουμένων κατέληξε στο 0-5 με σκόρερ ξανά τον Μιούλερ και τους φιλάθλους της Καλαμάτας να χειροκροτούν τους ποδοσφαιριστές των Χανίων σε μια ένδειξη αναγνώρισης της δίκαιης επιτυχίας τους!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Καλαμάτα: Κοβάλ, Κοζορώνης (33’ λ.τρ. Μοζέρ), Στρούγγης, Καρασαλίδης, Βαλεριάνος, Κάτσε, Κάνιας (46’ Κατάλντι), Λόπεζ (46’ Ελιβέλτο), Ακόστα (46’ Τάτος), Πασάς, Μπαράλες

Χανιά: Κλέιμαν, Μαζουλουξής, Ματάους, Μπάτζιος, Παναγιώτου (58’ Σιλά), Λεμονής, Ντίαζ, Τσέλιος (64’ Μιούλερ), Κόλα (58’ Μάνος), Νίλι (64’ Κατσούρρι), Μάναλης (76’ Τσορνομάζ)

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ