Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Μακεδονικός Λητής: Έσπασε το φετινό αήττητο – «Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα πάνω στον αντίπαλο»

Σε ένα παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα στη Λητή, ο Μακεδονικός αντιμετώπισε τον πρώτο του 2ου ομίλου Εθνικό Σοχού. Οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν μια πολύ σημαντική νίκη και μάλιστα με ανατροπή, με τον κόσμο της ομάδας να δίνει για ένα ακόμη παιχνίδι βροντερό παρών στο γήπεδο του Μακεδονικού.


 

Ο Μακεδονικός Λητής βρίσκεται πλέον στην 8η θέση του 2ου ομίλου της Α κατηγορίας και απομακρύνεται ακόμη περισσότερο από τη ζώνη των play out.

Ο Δημήτρης Αθανασίου εκ των αρχηγών της ομάδας και σκόρερ του πρόσφατου αγώνα από πλευράς Λητής, μίλησε στον Αθλητικό Κόσμο για τη νίκη της ομάδας κόντρα στον Εθνικό Σοχού και για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

«Ξεκινήσαμε από την αρχή της χρόνιας με κάποιες δυσκολίες, αλλά δε το βάλαμε κάτω. Η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο έκαναν ορισμένες μεταγραφές στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος που βοήθησαν πάρα πολύ την ομάδα να βρει το δρόμο της για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Όσο για το περασμένο παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Σοχού, παίξαμε με μία πάρα πολύ καλή ομάδα και γνωρίζαμε εξ αρχής το βαθμό δυσκολίας που θα είχαμε. Ωστόσο δουλέψαμε όλη την εβδομάδα πάνω στον αντίπαλο και ενώ βρεθήκαμε πίσω στο σκορ πριν το ημίχρονο, είχα τη χάρη να σκοράρω και να έρθει το παιχνίδια στα ίσια. Στο δεύτερο ημίχρονο δε τα παρατήσαμε μπαίνοντας ακόμα πιο αποφασισμένη και χάρη στο τέρμα του Κόλκου, διαμορφώσαμε το 2:1 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ. Συνεχίζουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος με αυτό το ρυθμό, έχοντας την ψυχολογία με το μέρος μας και εύχομαι να έχουμε την υγεία μας».

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ