Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ: Επίσημο το deal με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ

O super σκόρερ από την αντίπερα όχθη περνάει τον Ατλαντικό και όπως μας ενημέρωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με κάθε επισημότητα, θα ντυθεί στα χρώματα της.

Τον καλύτερο τρόπο να τρελάνει τους φίλους του και γενικά ολόκληρο το αθλητικό κοινό της χώρας βρήκαν οι άνθρωποι του “δικεφάλου του βορρά” καθώς πραγματοποίησαν τη μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας τους τη μέρα των ψεμάτων.

Παράγοντας έτσι μια είδηση που μέχρι πριν λίγα λεπτά δεν ήταν κανείς σίγουρος πως είναι αλήθεια. Ευτυχώς όμως η αγωνία όλων όσων αγαπούν την ομάδα και όσων τολμήσαμε να εκτεθούμε έπαψε πια να υπάρχει, αφού όπως βλέπετε η μετακίνηση πιστοποιήθηκε παίρνοντας επίσημη μορφή.

Και κάπως έτσι φτάσαμε πια να έχουμε στα γήπεδα μας εντός ολίγων ωρών έναν ακόμα εξωστρακισμένο NBAer και υπερταλαντούχο αθλητή, ο οποίος υποχώρησε από τα δεκάδες εκατομμύρια δολλάρια του καλύτερου πρωταθλήματος στον κόσμο στις μερικές χιλιάδες ευρώ της Ελλάδας και του ΠΑΟΚ που μπορεί να πάρει πολλά έστω και σε δύο μήνες από έναν παίκτη που ούτε καν να ονειρευτεί μπορούσε ότι θα έχει.

Δείτε ακόμη:

ΠΑΟΚ: Δικός του ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ (video)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ