Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Από χατ τρικ σε χατ τρικ! (Video)

Αστάματητος ο Κριστιάνο (όπως πάντα), καθώς πριν λίγες ώρες πέτυχε δεύτερο συνεχόμενο χατ τρικ, έπειτα από αυτό απέναντι στην Αλ Ταΐ την περασμένη Κυριακή (31/03).

 

Ο Πορτογάλος παικταράς, ο οποίος πριν δύο μήνες μπήκε στο 40ο έτος της ηλικίας του, σκόραρε 3 πανέμορφα γκολ (τα δυο από φάουλ) και έδωσε 2 ασίστ σε 45 λεπτά συμμετοχής, στον περίπατο της Αλ Νασρ κόντρα στην Άμπα με 0-8, φτάνοντας τα 885 τέρματα και τα 65 χατ τρικ στην σπουδαία καριέρα του!

Με αυτά τα γκολ έφτασε τα 29 στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας και αύξησε την διαφορά από τον δεύτερο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς της Αλ Χιλάλ ο οποίος έχει 22, ενώ με τις ασίστ που μοίρασε πέρασε πρώτος και σε αυτήν την κατηγορία με 11 τελικές πάσες, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ριγιάντ Μαχρέζ της Αλ Αχλί που έχει 10.

 

Επίσης, ο CR7 είναι πολύ κοντά σε ένα ακόμη πρωτόγνωρο επίτευγμα στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Αν αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στη φετινή σεζόν θα είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, που θα γίνει πρώτος σκόρερ σε 4 διαφορετικές χώρες, αφού ήδη το έχει καταφέρει στην Premier League (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), στη La Liga (Ρεάλ Μαδρίτης) και στη Serie A (Γιουβέντους). Σε τρία διαφορετικά πρωταθλήματα έχουν βγει πρώτοι σκόρερ επίσης και οι Αλφρέντο Ντι Στέφανο, Ρομάριο, Λουίς Σουάρες και Σεϊντού Ντούμπια.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ