Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Premier League: Οι υποψήφιοι για τα βραβεία του μήνα Μαρτίου

Το “comeback” Ποστέκογλου, το “μπαμ” του Πάλμερ, το “wow” γκολ του Γουισά και ο “ιπτάμενος” Ραμσντέιλ.

Τα  “monthly awards” της Premier League είναι εδώ και για τον μήνα Μάρτιο με πολλά ενδιαφέροντα στατιστικά, όμορφα τέρματα και “super saves” από τους συμμετέχοντες στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Προπονητής του Μήνα

Photo credits: Premier League (Facebook account)

Το μοτίβο δεν αλλάζει ούτε τώρα. Αφού για μια ακόμα φορά είναι πάνω από δύο οι υποψήφιοι που διεκδικούν με σημαντικότατες αξιώσεις το βραβείο. Μοναδική διαφοροποίηση η επαναφορά στη συζήτηση του Άγγελου Ποστέκογλου. Με τον Ελληνοαυστραλό παρά ταύτα να μην έχει πραγματικές πιθανότητες να φτάσει στην “πηγή” για μια ακόμα φορά. Διότι η ομάδα του είναι η μόνη εκ των τεσσάρων που εκπροσωπούνται, η οποία έχει καταγράψει ήττα μέσα στον Μάρτιο.

Παίκτης του Μήνα

Photo credits: Premier League (Facebook account)

Ως είθισται, το συγκεκριμένο βραβείο είναι αυτό με τους περισσότερους “μνηστήρες” κάθε μήνα. Έτσι και αυτή τη φορά. Οι υποψήφιοι είναι εφτά. Ωστόσο και εδώ υπάρχει ένα πρόσωπο που φαίνεται να απέχει από τους υπόλοιπους. Και το όνομα αυτού Κόουλ Πάλμερ. Καθώς, ο Άγγλος με 3 γκολ, 2 ασίστ και 10 δημιουργημένες ευκαιρίες βοηθάει όσο περισσότερο μπορεί την ομάδα του που δυστυχώς γι”‘ αυτόν δεν βρίσκει “γιατρειά”

Γκολ του Μήνα

Photo credits: Premier League (Facebook account)

Πριν πούμε οτιδήποτε για τη συγκεκριμένη κατηγορία, σας καλούμε να μεταβείτε στο Instagram της Premier League προκειμένου να δείτε μια προς μια τις υποψηφιότητες. Θα διαπιστώσετε ότι πρόκειται για μια οχτάδα τερμάτων που έχουν άφθονα τα χαρακτηριστικά της δύναμης, της εξυπνάδας και της υψηλής τεχνικής. Υπάρχουν δηλαδή επιλογές για όλα τα γούστα. Με εκείνη του Γιοάν Γουισά βέβαια να ξεχωρίζει λόγω του εκκωφαντικού “bicycle kick” που πέτυχε απέναντι στην Τσέλσι.

Απόκρουση του Μήνα

Photo credits: Premier League (Facebook account)

Την ίδια παραίνεση με την παραπάνω παράγραφο θα κάνουμε και εδώ. Όποιος, δηλαδή, διαβάζει το κείμενο καλό θα ήταν να μπει στο Instagram του αγγλικού πρωταθλήματος για να μπορεί να καταλάβει για τι μιλάμε. Εκεί λοιπόν θα δει έξι τερματοφύλακες να βρίσκονται σε κάθε πιθανό της εστίας τους ή και λίγο πιο μακριά από αυτή και πραγματικά να “διδασκουν” το ποια είναι η σωστή τοποθέτηση για κάθε περίπτωση. Με τον Άρον Ραμσντέιλ να κάνει ακριβώς αυτά με έναν τρόπο άκρως εντυπωσιακότερο από τους υπόλοιπους βέβαια.

Το προφίλ της Premier League

Δείτε ακόμη:

Premier League: Τα βραβεία του μήνα Φεβρουαρίου

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ