Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Premier League: Τα βραβεία του μήνα Φεβρουαρίου

Η καθολική επικράτηση του κόκκινου, η Άρσεναλ που κερδίζει τα πάντα σκορπώντας τρόμο και τα ενδιαφέροντα ρεκόρ των δύο παικτών της Γιουνάιτεντ που διακρίθηκαν.

Διαβάζοντας το κείμενο για τα βραβεία του Φεβρουαρίου τρία πράγματα μπορεί με βεβαιότητα να σημειώσει κανείς: 1) Το κόκκινο διέλυσε τον ανταγωνισμό. 2) Έντονη “διαβολική” παρουσια. 3) Άριστος συνδυασμός αποτελεσματικότητας και εντυπωσιασμού. Το καταλαβαίνει κάποιος αυτό βλέποντας τα στατιστικά του “Προπονητή του Μήνα” όσο και το γκολ αλλά και την απόκρουση που κέρδισαν την αντίστοιχη διάκριση. Κάπου εδώ αξίζει επίσης να τονιστεί ότι ο μεν “Παίκτης του Μήνα καταφερε να διακριθεί αποτελώντας μόλις 7 μήνες “κομμάτι” του αγγλικού ποδοσφαίρου. Σε αντίθεση με τον Κέβιν Ντε Μπρούινε για παράδειγμα που δεν τα έχει καταφέρει σε 9 χρόνια. Ενώ ο δε “goleador” του Μήνα είναι ο νεότερος που έχει νικήσει ποτέ στη συγκεκριμένη κατηγορία

Προπονητής του Μήνα – Μικέλ Αρτέτα

Photo credits: Premier League (IG account)

Μια ακόμα αφορμή για να χειροκροτήσουμε την Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα μας έδωσε η Premier League. Η οποία μετά από υπόδειξη του κοινού της έχρισε τον Ισπανό τεχνικό “Προπονητή του Μήνα”. Δίνοντας του έτσι την ευκαιρία να μας αποδείξει ότι οι “κανονιέρηδες” έχουν μάθει από αυτά που έχουν πάθει. Κυριότερα την περσινή σεζόν. Θυμίζουμε ότι ο Ίβηρας, πρώην συνεργάτης του Πεπ Γκουαρντιόλα, κατέγραψε 4/4 νίκες με το αξιοθαύμαστο 18-2 στον συντελεστή τερμάτων μέσα στον Φεβρουάριο.

Παίκτης του Μήνα – Ράσμους Χόιλουντ 

Photo credits: Premier League (IG account)

Πολύ σημαντική διάκριση και για τον Ράσμους Χόιλουντ. Καθώς μέσω αυτής πιστοποιείται η ραγδαία άνοδος στην απόδοση του Δανού σέντερ φορ που με 5 γκολ και 1 ασίστ ήταν αυτός που έδωσε την περισσότερη ώθηση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έχει βελτιώσει αισθητά την απόδοση της το τελευταίο διάστημα.

Γκολ του Μήνα – Κόμπι Μεϊνού

Photo credits: Premier League (IG account)

Το νέο “starboy” των “κόκκινων διαβόλων” είναι εδώ και έρχεται με μόνο σκοπό να μας θυμίσει πόσο σπουδαία είναι η δουλειά που γίνεται ανέκαθεν στα “σπάργανα” αυτής της ομάδας. Το θα καταφέρει αγνωστο. Πάντως το βραβείο για το “Γκολ του Μήνα” είναι δικό του. Και δικαίως. Μετά το πολύ θαρραλέο και αποφασιστικό ένας εναντίον όλων τέρμα που πέτυχε απέναντι στους Γουλβς.

Το γκολ του Μεϊνού

Απόκρουση του Μήνα – Μαρκ Φλέκεν 

Photo credits: Premier League (IG account)

Ο Ολλανδός τερματοφύλακα της Μπρέντφορντ έζησε τον δικό του “μήνα της δόξας” στη διάρκεια του Φεβροταριου. Δίνοντας μάλιστα μια άνευ προηγουμένου “παράσταση” απέναντι στη Σίτι. Ωστόσο το βραβείο του δεν το κέρδισε εκεί. Αλλά στο Molineux”. Εκεί όπου έσωσε την εστία και την ομάδα του από την κεφαλιά του Πέδρο Νέτο που απέκρουσε πάνω στη γραμμή. Φέρνοντας έτσι το βραβείο στα δικά του χέρια.

Η απόκρουση του Φλέκεν

Δείτε ακομη:

Premier League: Τα βραβεία του μήνα Ιανουαρίου

Premier League: Οι υποψήφιοι για τα βραβεία του μήνα Φεβρουαρίου

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ