Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

“Βόμβες” από τον Αντόνιο Κασάνο για Αλέγκρι, Μουρίνιο και Serie A

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Αντόνιο Κασάνο φιλοξενήθηκε σε Ιταλική εκπομπή σχολιάζοντας το πρωτάθλημα της χώρας του, ωστόσο δεν δίστασε να “στήσει στον τοίχο” τους Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και Ζοσέ Μουρίνιο.

Όσον αφορά τον Special One ο άλλοτε επιθετικός ανέφερε:

“Ως προπονητής, ο Μουρίνιο έχει πλέον τελειώσει εντελώς. Δεν είναι ικανός να προπονήσει πια, εξακολουθεί να κάνει τα ίδια πράγματα που έκανε πριν από 10 χρόνια. Ο Ντε Ρόσι έδωσε στη Ρόμα την πεποίθηση ότι αυτή είναι μια δυνατή ομάδα, κάνει εξαιρετική δουλειά. Ήταν πάντα προορισμένος για αυτό”

Ενώ στην συνέχεια τα έβαλε και με τον προπονητή της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, αναφέροντας:

“Η Ίντερ είναι πολύ, πολύ πιο δυνατή αυτή τη σεζόν, αλλά αφού ο Αλέγκρι είναι ένας προπονητής που, όπως λέει, η καριέρα του βασίζεται στα αποτελέσματα ήρθε η ώρα να παραιτηθεί, από τη στιγμή που δεν έχει κερδίσει τίποτα εδώ και τρία χρόνια. Έπρεπε να το είχε κάνει ήδη την περασμένη σεζόν. Η Γιουβέντους έχει 17 διεθνείς και ξόδεψε 160 εκατομμύρια ευρώ στη μεταγραφική αγορά, αλλά οι παίκτες δεν φαίνεται να μπορούν να ανταλλάξουν τρεις πάσες. Όταν λέει ότι η Γιουβέντους πρέπει να τερματίσει στην τέταρτη θέση είναι αστείος”. 

Ενώ τέλος, σημείωσε για την Serie A:

“Αν δεν αλλάξουμε την στάση μας, θα γίνουμε ένα από τα χειρότερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη”.

Δηλώσεις που σίγουρα θα σχολιαστούν στην γειτονική χώρα.

 

 

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ