Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Premier League: Τα βραβεία του μήνα Μαρτίου

Η (ελάχιστη) δικαίωση των κόπων του Ιραόλα, ο Μουνίθ που διακρίθηκε με “χρονοκαθυστέρηση”, ο Ράσφορντ που πήρε το μόνο βραβείο που μπορεί να διεκδικήσει η Γιουνάιτεντ και ο Σιλς που επιβραβεύθηκε για έναν άθλο που έμεινε μίσος.

Βραβεία του μήνα λοιπον. Τελείωσε και η ψηφοφορία για τον Μάρτιο και πλέον είμαστε για ακόμα μια φορά εδώ για να σας παρουσιάσουμε έναν έναν τους νικητές και να σας συνδέσουμε με τη διαδρομή τους μέχρι τη διάκριση που έλαβε ο καθένας.

Προπονητής του Μήνα – Άντονι Ιραόλα

Photo credits: Premier League (IG account)

Ο Ισπανός κόουτς της Μπόρνμουθ που έχει βρεθεί δύο και τρεις φορές στη θέση του υποψηφίου για το βραβείο που εν τέλει κέρδισε αυτή τη φορά. Πρόκειται για ένα έπαθλο που αυτή τη φορά δεν καταλήγει σε κάποιον που κάθεται σε μεγάλο πάγκο, αλλά βρίσκεται πλέον στα χέρια ενός προπονητή ο οποίος άνετα μπορεί να θεωρείται ο καλύτερος από αυτούς βρίσκονται εκτός του φετινού big 5.

Παίκτης του Μήνα – Ροντρίγκο Μουνίθ

Photo credits: Premier League (IG account)

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός των “cottagers” που αποτελεί τη “σφραγίδα” της επικράτησης των “μικρών” στις σημαντικές κατηγορίες, βρίσκεται αυτή την περίοδο ή καλύτερα το τελευταίο δίμηνο στο αποκορύφωμα της φόρμας του και πλέον έλαβε ένα “παράσημο” που ναι μεν είναι μικρό αλλά είναι και το κατάλληλο κίνητρο για μια ανάλογη συνέχεια μέχρι το τέλος.

Γκολ του Μήνα – Μάρκους Ράσφορντ

Photo credits: Premier League (IG account)

Η επίτευξη από τον Μάρκους Ράσφορντ του “Γκολ του Μήνα” για τον Μάρτιο, φέρνει στο Μάντσεστερ το συγκεκριμένο τρόπαιο για τέταρτη φορά σε οχτώ μήνες. Καθιστώντας την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την πολυνίκη του θεσμού για φέτος. Δίνοντας έτσι και το μοναδικό credit που αξίζει 100% στους “κόκκινους διαβόλους”.

Απόκρουση του Μήνα – Ματς Σιλς

Photo credits: Premier League (IG account)

Ο Ματς Σιλς αποτελεί το τρίτο διαφορετικό πρόσωπο που βρέθηκε τη φετινή σεζόν κάτω από τα δοκάρια της Νότιγχαμ Φόρεστ. Σε μια προσπάθεια να βρουν οι “κόκκινοι” του Νούνο Εσπίριτο Σάντο (πλέον) τον δικό τους “κέρβερο”. Κάπως έτσι, είδαμε τον Βέλγο να κάνει μια εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στη Λίβερπουλ που παρά ταύτα δεν ολοκληρώθηκε ιδανικά. Καθώς, οι “reds” του Γιούργκεν Κλοπ κατάφεραν να τον πληγώσουν στην τελευταία στιγμή της αναμέτρησης.

Δείτε ακόμη:

Premier League: Τα βραβεία του μήνα Φεβρουαρίου

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ