Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανατροπή στην ανατροπή και… έφυγε για τα ημιτελικά!

Σε έναν ακόμα συγκλονιστικό προημιτελικό του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ και χορταστικό σε θέαμα και γκολ, η Ντόρτμουντ επιβλήθηκε 4-2 της Ατλέτικο Μαδρίτης στη Βεστφαλία και πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά!

 

Η ομάδα του Έντιν Τέρζιτς βρέθηκε σε θέση πρόκρισης ανατρέποντας το εις βάρος της 2-1 της Ισπανίας, με 2 τέρματα των Γιούλιαν Μπραντ (34′) και Ίαν Μάατσεν (39′) στα πρώτα 45 λεπτά, όμως είδε την Ατλέτικο να αντιδρά και να ισοφαρίζει σε 2-2 με αυτογκόλ του Ματς Χούμελς (49′) και γκολ του Άνχελ Κορέα (64′). Ωστόσο οι Γερμανοί με σκόρερ τους Νίκλας Φούλκρουγκ (71′) και Μάρσελ Σάμπιτσερ (74′) έκαναν το 4-2 και με συνολικό σκορ 5-4 πέρασαν στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

 

Ντόρτμουντ (Τέρζιτς): Κόμπελ, Ρίερσον, Χούμελς, Σλότερμπεκ, Μάατσεν, Σάμπιτσερ, Τσαν, Αντεγέμι (66′ Γκίτενς), Μπραντ (90΄Ρόις), Σάντσο (86′ Οζκάν), Φούλκρουγκ.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Σιμεόνε): Όμπλακ, Μολίνα (46′ Μπάριος), Βίτσελ, Χιμένες, Ερμόσο, Αθπιλικουέτα (46′ Ρικέλμε), Γιορέντε, Κόκε, Ντε Πολ (84′ Σαούλ), Γκριζμάν, Μοράτα (46′ Κορέα).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ