Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΝΙΚΗ! Έσπασε παράδοση δεκαετιών!

Play-off

ΑΕΛ – Νίκη Βόλου 2-3

Η Νίκη δεν είχε κερδίσει ποτέ την ΑΕΛ μέσα στη Λάρισα και έπειτα από πολλές δεκαετίες σήμερα έγραψε ιστορία σπάζοντας την κακή παράδοση!

Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Ελευθερόπουλου αν και βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ, εντούτοις μπόρεσαν να ισοφαρίσουν και τελικά να φέρουν «τούμπα» το ματς παίρνοντας το τρίποντο! Ταυτόχρονα οι «κυανόλευκοι» απέκτησαν το πλεονέκτημα για την κατάκτηση της 3ης θέσης, καθώς ο Μακεδονικός ηττήθηκε από τον Λεβαδειακό στο άλλο ματς του ομίλου.

Τα γκολ του αγώνα:

23’ Ο Στίνα από το ύψος της μεγάλης περιοχής με ωραίο συρτό σουτ «νίκησε» τον Γκαραβέλη για το 1-0!

30’ Ο νεαρός Μπαλλάς βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ αλλά ανατράπηκε καθαρά από τον στόπερ Ηλιάδη με τον ρέφερι να υποδεικνύει το πέναλτι! Ο Κρητικός ήταν εύστοχος για το 1-1!

49’ Ο Στίνα με σέντρα ακριβείας βρήκε το κεφάλι του Φατάι, που από πολύ κοντά σημείωσε το 2-1 για την ΑΕΛ!

55’ Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κρητικού και σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων, η μπάλα στρώθηκε στον Ανδρέου που εύκολα ισοφάρισε σε 2-2!

69’ Τρομερό σουτ του Λίταινα εκτός περιοχής με την μπάλα να επαναπαύεται στο βάθος της εστίας του Βενετικίδη για το 2-3!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΛ: Βενετικίδης, Καλουτσικίδης, Ηλιάδης, Γιανναράκης, Μαϊδανός (70’ Κοσονού), Πλέγας (70’ Παπαδόπουλος), Αντράντα (46’ Θωμαϊδης), Στίνα (76’ Μαυριάς), Κ.Παπαγεωργίου, Πεντρόσο, Φατάι

Νίκη Βόλου: Γκαραβέλης, Τοπαλίδης, Στίκας, Ανδρέου, Αναστασίου, Κυριακίδης, Λίταινας, Πέττας (76’ Γιαννίτσης), Πολίτης, Κρητικός (90’ Να’α), Μπαλλάς (46’ Μακατσάρια)

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ