Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σημαντικό ματς στην Κρήτη, ξεκαθαρίζουν πράγματα σε Τρίπολη και Περιστέρι

Ακόμη μία σημαντική αγωνιστική θα είναι η σημερινή των play-out, με το ματς του ΟΦΗ με τον Βόλο να ανοίγει την αυλαία στις 18:30 και το Αστέρας – Παναιτωλικός και Ατρόμητος – Κηφισιά να ακολουθούν μία ώρα αργότερα. Τέλος, η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί αύριο, με την (αδιάφορη) αγωνιστική μεταξύ Πανσερραϊκού και ΠΑΣ Γιάννινα. 

Θέλουν να τελειώσουν και οι δύο με την παραμονή”

Στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” τόσο ο γηπεδούχος ΟΦΗ όσο και ο φιλοξενούμενος Βόλος θέλουν να πανηγυρίσουν το “τρίποντο” προκειμένου να απομακρυνθούν και άλλο από την επικίνδυνη ζώνη και να πάρουν σημαντική ανάσα, δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε. Και οι δύο ομάδες είναι αήττητες σε αυτό το “μίνι” πρωτάθλημα, με τον ΟΦΗ να μετρά τρεις ισοπαλίες και μία νίκη και την ομάδα της Μαγνησίας να κάνει έως τώρα την καλύτερη πορεία απ’ όλες τις υπόλοιπες ομάδες, έχοντας απολογισμό τρεις νίκες και μία ισοπαλία και συνολική συγκομιδή δέκα υπερπολύτιμων βαθμών που δείχνουν ικανοί να τους κρατήσουν στην κατηγορία. Σε καλύτερη θέση οι γηπεδούχοι όντας 6 βαθμούς πάνω από την Κηφισιά (που για την ώρα υποβιβάζεται) ενώ οι Βολιώτες είναι στο +4. Αμφότερες οι δύο ομάδες εάν πανηγυρίσουν σήμερα την νίκη καθαρίζουν μία και καλή με την παραμονή τους στην κατηγορία, ενώ η ισοπαλία φαίνεται πως δεν θα χαλάσει κάποιον, αντίθετα εάν ο Βόλος ηττηθεί θα μπλέξει και θα αγχωθεί αρκετά.

“Πάει στο Περιστέρι για το διπλό παραμονής”

Με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς που θα διατηρήσουν τις ελπίδες της για παραμονή στην μεγάλη κατηγορία θα πάει η Κηφισιά στο Περιστέρι, για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι που είναι επίσης αήττητοι (μαζί με ΟΦΗ και Βόλο, μετρούν μία νίκη και τρεις ισοπαλίες) δεν έχουν ιδιαίτερο άγχος καθώς στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια θέλουν μόλις ένα βαθμό για την μαθηματική τους σωτηρία, αντίθετα με την ομάδα της Κηφισιάς που είναι στο -2 από την ζώνη του υποβιβασμού και κάθε αγωνιστική δίνει “τελικούς”. Σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος σήμερα για την ομάδα της Κηφισιάς, τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν κι άλλο όσον αφορά το ποια ομάδα θα “χαιρετήσει” την μεγάλη κατηγορία.

“Στην Τρίπολη για ακόμη ένα μεγάλο διπλό” 

Ο Παναιτωλικός μετά το μεγάλο διπλό παραμονής στην Καισαριανή επί της Κηφισιάς το περασμένο Σάββατο, αντιμετωπίζει σήμερα στην Τρίπολη τον τοπικό Αστέρα, προκειμένου να πάρει ακόμη ένα μεγάλο “τρίποντο” και να ξεμπλέξει ακόμη περισσότερο με την υπόθεση παραμονή. Κόντρα στον πρωτοπόρο (μαζί με τον Ατρόμητο) και ασταθή ωστόσο Αστέρα (τρεις ήττες μία νίκη) οι Αγρινιώτες είναι αυτοί που φαίνεται να έχουν το μεγάλο κίνητρο της νίκης, με τους γηπεδούχους ωστόσο να θέλουν να γυρίσουν την εις βάρος τους κατάσταση που φαίνεται να έχει δημιουργηθεί στα play-out, δισανασχετώντας αρκετά τον κόσμο τους μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, το “διπλό” πάντως στα Γιάννενα επί του ΠΑΣ την περασμένη εβδομάδα φαίνεται πως ηρέμησε λίγο τους Αρκάδες, που σίγουρα και σήμερα δεν θα θέλουν να έχουν και άλλη εντός έδρας απώλεια!

Αναλυτικά ο βαθμολογικός πίνακας:

  1. Αστέρας Τρίπολης 34
  2. Ατρόμητος 34
  3. Πανσερραϊκός 32
  4. ΟΦΗ 31
  5. Βόλος 29
  6. Παναιτωλικός 27
  7. Κηφισιά 25
  8. ΠΑΣ Γιάννινα 19

Επόμενη αγωνιστική (5η):

  • Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ
  • Βόλος – Πανσερραϊκός 
  • Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα 
  • Παναιτωλικός – Ατρόμητος 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ