Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Θρυλική πρόκριση στον τελικό του Champions League

Την κούπα του Champions League θα διεκδικήσει για έκτη φορά στην ιστορία της, η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού καθώς με μεγαλειώδη εμφάνιση έκανε… πλάκα στα λαμπερά αστέρια της ισπανικής Ματαρό και μέσα στη Βαρκελώνη όπου φιλοξενείται το F4, η αμιγώς ελληνική ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη κυριάρχησε απόλυτα στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε με σχετική άνεση στη νίκη με 16-12.

Απόλυτη πρωταγωνίστρια του ημιτελικού ήταν η Νικόλ Ελευθεριάδου, η οποία έκανε το παιχνίδι της ζωής της με επτά γκολ και τρομερή δουλειά στην άμυνα, όπου με τα μπλοκ της λειτούργησε αρκετές φορές ως δεύτερη τερματοφύλακας.

Στον Κυριακάτικο (21/4, 15:00) τελικό, οι ερυθρόλευκες θα βρουν για άλλη μία φορά απέναντί τους την κάτοχο του τίτλου Σαμπαντέλ, που νωρίτερα επικράτησε 14-9 της Σαντ Αντρέου.

Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Ολυμπιακός-Ματαρό 16-12

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-4, 6-2, 5-4

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ελευθ. Πλευρίτου 1, Χυδηριώτη 2, Ελευθεριάδου 7, Τριχά 1, Ξενάκη, Σιούτη 3, Μαργ. Πλευρίτου, Σάντα, Β. Πλευρίτου 2, Δρακωτού, Μυριοκεφαλιτάκη, Νίγκρο

ΜΑΤΑΡΟ (Ντάνιελ Μπαγιάρτ): Τερέ, Μορέλ, Φαν ντε Κράατς 3, Γκιράλ, Σέβενιχ 1, Κέστελι 3, Καμπράι, Νόγκε 2, Αβένιο, Μπερτράν 2, Εσπάρ 1, Κλαβερία, Ααρτς

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ