Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Η Φιορεντίνα αναμένεται να επιστρέψει εισιτήρια στην UEFA

Η Φιορεντίνα φαίνεται πως θα επιστρέψει εισιτήρια για τον τελικό του Conference League στην UEFA, καθώς από τα 9.000 που δικαιούται έχουν φύγει μόλις τα 1.500, τι γίνεται με τον Ολυμπιακό. 

Ολυμπιακός και Φιορεντίνα θα αναμετρηθούν στην Νέα Φιλαδέλφεια στις 29 του Μάη και η προσμονή του κοινού για να βρεθεί στον μεγάλο τελικό του Conference League και να πάρει στα χέρια του ένα μαγικό χαρτάκι, είναι μεγάλη. Κάτι τέτοιο ωστόσο φαίνεται πως δεν ισχύει στην πλευρά των Ιταλών.

Όπως έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό γνωστό, οι δύο φιναλίστ θα μοιραστούν από 9.000 εισιτήρια, σύμφωνα όμως με τα όσα αναφέρουν τα Ιταλικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα το “Corriere Fiorentino” οι φίλαθλοι της Φιορεντίνα έχουν πάρει μόλις 1.500 εισιτήρια στις 5 πρώτες ώρες πώλησης.

Κάπως έτσι, σύμφωνα πάντα με αναφορές στην γειτονική χώρα, η Φιορεντίνα θα έρθει στην “OPAP Arena” με 3.000 υποστηρικτές της και τα υπόλοιπα 6.000 εισιτήρια θα τα επιστρέψει στην UEFA. Οι φίλοι του Ολυμπιακού χαμογελούν στο ενδεχόμενο αυτό, ωστόσο δεν θα πάνε κατευθείαν σε εκείνους, θα επιστραφούν πρώτα στην UEFA και η διαχείριση θα γίνει μέσω της ίδιας της διοργανώτριας.

Οι λόγοι που οι Ιταλοί δεν θα ταξιδέψουν όπως όλα δείχνουν στην χώρα μας (και οι 9.000) είναι το υψηλό κόστος των πτήσεων Ιταλίας-Ελλάδας αλλά φυσικά και ο φόβος που υπάρχει για ενδεχόμενα επεισόδια στην Νέα Φιλαδέλφεια.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ