Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

Τότεναμ: Σκέφτεται τον Τόνεϊ για την κορυφή

Τα χρήματα που θέλει η Μπρέντφορντ, αυτά που δίνει η Τότεναμ, το σημείο που βρισκόμαστε και το ESPN. 

Το όνομα του Άιβαν Τόνεϊ θα είναι δίχως αμφιβολία ένα από αυτά που θα μας απασχολήσουν φέτος το καλοκαίρι. Με τον φορ της Μπρέντφορντ να αναμένεται να λάβει σε αυτό το μεταγραφικό παράθυρο το ενδιαφέρον που στερήθηκε πέρυσι λόγω της τιμωρίας της FA. Που παρόλα αυτά δεν επηρέασε τίποτα πέρα από τους αριθμούς του (17 συμμετοχές, 4 γκολ, 2 ασίστ). Κάτι που ήταν λογικό.

Και γι’ αυτό δεν αποθάρρυνε την Άρσεναλ και την Τότεναμ που τον λιγορεύονταν εδώ και καιρό. Με τα “σπιρούνια” μάλιστα να φέρονται νωρίτερα στη σεζόν να διαρρέουν όχι μόνο το ότι κοιτάζουν τον ηγέτη των “σφηκών” αλλά ότι έχουν ετοιμάσει κιόλας επίσημη πρόταση για το διάστημα που διανύουμε. Όπως γράφτηκε στη βρετανική ιστοσελίδα “Give Me Sport”.

Με αυτή να κυμαίνεται στα 53 εκατομμύρια ευρώ. Την ώρα που οι “ερυθρόλευκοι” του Λονδίνου ζητούν σύμφωνα με το προαναφερθέν ρεπορτάζ περίπου 70,5 εκατομμύρια για να αφήσουν τον 28χρονο ποδοσφαιριστή τους να φύγει από το “Community”.

Αξία που ξεπερνά κατά πολύ τα 50 εκατομμύρια που κοστολογείται αυτή τη στιγμή ο Τόνεϊ και συμφωνεί απόλυτα με το ποδόσφαιρο του σήμερα που βασίζεται στις υπεραξίες και παράγεται στο κορυφαίο του επίπεδο από αυτούς που μπορούν να τις πληρώσουν.

Όπως η Τότεναμ του Άγγελου Ποστέκογλου. Που το ESPN βέβαια σε αντίθεση με τα παραπάνω αναφέρει ότι απλά σκέφτεται την λύση του Άιβαν Τόνεϊ για την αιχμή.

Προδιαθέτοντας μας, τέλος, για μια ενδεχόμενη κίνηση που δεν τη χρειάζεται τόσο η ομάδα του βόρειου Λονδίνου με τα λευκά όσο η μεγάλη της αντίπαλος που μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι έχασε το πρωτάθλημα λόγω της απουσίας ενός κεντρικού επιθετικού με έφεση στο γκολ.

 

Δείτε ακόμη:

Άιβαν Τόνεϊ:Βαρύς και απόλυτα δίκαιος ο πέλεκυς της Αγγλικής Ομοσπονδίας για τον Άγγλο επιθετικό

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ