Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Αϊτάνα Μπονμάτι: Για τέσσερα ακόμα χρόνια στη Βαρκελώνη η κάτοχος της Χρυσής Μπάλας

Μια πολύ μεγάλη είδηση μας ήρθε νωρίς χθες το μεσημέρι από τη Βαρκελώνη, καθώς τότε ήταν που μάθαμε ότι η Αϊτάνα Μπονμάτι θα φοράει τα “μπλαουγκράνα” μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Το deal της χρονιάς έγινε λοιπόν στο ποδόσφαιρο γυναικών πριν καλά καλά ξεκινήσει η σεζόν. Αφού η Μπαρτσελόνα κράτησε για μια ακόμα τετραετία την παίκτρια που αυτή τη στιγμή ευθύνεται όχι μόνο για τη δική της κυριαρχία αλλά και για αυτή της εθνικής Ισπανίας.

Photo credits: Aitana Bonmati (IG account)

Πράγμα που φαίνεται και στην παραπάνω φωτογραφία που περιλαμβάνει τα ομαδικά και τα ατομικά της βραβεία της Μπονμάτι.

Photo credits: Aitana Bonmati (IG account)

Η οποία πέρα από κάτοχος της Χρυσής Μπάλας αυτή τη στιγμή είναι και η παίκτρια με το καλύτερο rating στο EA FC 25. Το οποίο κυκλώνει με έναν τρόπο τον χαρακτηρισμό της “καλύτερης παίκτριας στον κόσμο”. Που πλέον έχει γίνει συνώνυμο της Ισπανίδας μέσου.

Post credits: Aitana Bonmati (IG account)

Και δεν αποκλείεται, τέλος, να είναι και ο λόγος που η Μπονμάτι έγινε πλέον, όπως μεταφέρθηκε μέσω πηγών στο ESPN, η πιο ακριβοπληρωμένη ποδοσφαιρίστρια στον κόσμο.


Σημείωση: Δεν μπορούμε με σιγουριά να πούμε περισσότερα για το αν η Μπονμάτι είναι η παίκτρια παγκοσμίως. Διότι στο γυναικείο ποδόσφαιρο τα συμβόλαια δεν δίνονται στη δημοσιότητα.

 

Δείτε ακόμη:

Αϊτάνα Μπονμάτι: Έδωσε το όνομα της στο γήπεδο που ξεκίνησαν όλα

The BEST: Οι νικήτριες των βραβείων στις γυναίκες

Laureus Awards 2024: Άλλη μια κορυφή για την Μπονμάτι

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ