Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Με το δεξί η Δόξα Ασσήρου στην Α’ Κατηγορία της Ε.Π.Σ.Μ (video)

Εύκολη επικράτηση της Δόξας Ασσήρου βάζοντας 5 γκολ στον Νέστωρ ΌσσαςMVP o Τρικαλόπουλος

 

Με πρωταγωνιστή τον Θάνο Τρικαλόπουλο όπου έβαλε τα 3 από τα 5 γκολ της ομάδας του, η Δόξα Ασσήρου σήμερα το απόγευμα έκανε νικηφόρα πρεμιέρα στο Πρωτάθλημα Ά Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Μ αντιμετωπίζοντας τον Νέστωρ Όσσας στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολακίου. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν εύκολα με 5-0 σκορ επί του Νέστωρ Όσσας και μπήκαν ” φουριόζοι ” στο Πρωτάθλημα.

Ο Νέστωρ Όσσας απείλησε πρώτος στο παιχνίδι με ένα σουτ του Πλατάκη στο 10ο λεπτό όπου πέρασε λίγο άουτ. Από εκεί και πέρα οι παίκτες της Ασσήρου πάτησαν το γκάζι και με όμορφο ποδοσφαίρο κατοχής κυριάρχησαν στο παιχνίδι. Το σκορ άνοιξε στο 18′ ο Τρικαλόπουλος μετά από ασίστ του Κόκολα. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να βάλουν και άλλα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν τα κατάφεραν και έτσι το ημίχρονο έληξε 1-0.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες της Ασσήρου μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι βγάζοντας αρκετές φάσεις είτε σε οργανωμένο παιχνίδι είτε σε αντεπιθέσεις. Το 2-0 ήρθε μετά από πανέμορφη εκτέλεση φάουλ λίγα μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή, από τον αρχηγό της ομάδας Γιώργο Παραλίκη στο 51′. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι έπαιξαν ακόμη πιο ελεύθερα πετυχαίνοντας 3 ακόμη τέρματα με τους Χωλίδη στο 56′, τον Τρικαλόπουλο στο 60′ και το 5-0 ήρθε με το 3ο προσωπικό τέρμα του Τρικαλόπουλου στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης διαμορφώνοντας έτσι και το τελικό σκορ.

 

* Το 2-0 με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Παραλίκη

Οι συνθέσεις των ομάδων :

Δόξα Ασσήρου(Παγώνης) : Βαρούτης, Τρόκας, Αγγελίδης, Τσουλχάι (Σταμπουλής Δ.), Χωλίδης, Παπαναστασίου, Σταμπουλής Γ (Γαλάνης), Κόκολας (Μάρκου), Μίλκας (Χατζηαθανασίου), Παραλίκης, Τρικαλόπουλος (Καπετάνιος)

Νέστωρ Όσσας(Τσιτάκης) : Αμέτογλου, Ασατριάν, Λύτας, Κάνιος, Μήτσας, Καραπαναγιωτίδης, Τζέλα, Ανδρεάκος, Φούρδας, Πλατάκης, Μπραχιμλάρι


Την επόμενη αγωνιστική η Δόξα Ασσήρου παίζει και πάλι εντός έδρας με τον Μακεδονικό Αγίου Βασιλείου, ενώ η ομάδα του Γιάννη Τσιτάκη παίζει στην έδρα της με τον Άρη Καβαλαρίου.

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ