Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ζευγάρωσε τις νίκες του στη Θεσσαλονίκη (Video)

Σκέφτεται να αλλάξει έδρα ο ΠΑΣ Γιάννινα και να παίζει στη Θεσσαλονίκη από εδώ και πέρα. Ύστερα από τη νίκη του στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ (0-1), πέρασε με το εντυπωσιακό 0-5 και από το «Κλεάνθης Βικελίδης» και έπιασε τετράδα στην βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ!!

 

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» άνοιξε το σκορ (5′) με κεφαλιά-ψαράκι του Σνάιντερ, με τους «κίτρινους» να παίρνουν τον έλεγχο του ματς, αλλά να μην καταφέρνουν να φτάσουν στην ισοφάριση. Στο 35′ ο Μιλιντσεάνου έκανε ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση για τους γηπεδούχους πετυχαίνοντας το 0-2, με τον Περέα να κάνει το 0-3 στο 54ο λεπτό με φοβερή λόμπα και τον Εραμούσπε στο 71’ να σημειώνει το 0-4 από την άσπρη βούλα και ουσιαστικά να κλειδώνει το τρίποντο για την ομάδα του. Ο Άρης είχε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν μπορούσε να βρει στόχο, ενώ οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να είναι άκρως αποτελεσματικοί και έτσι ο Μορέιρα βρήκε την ευκαιρία να βάλει και το δικό του όνομα του στον πίνακα με τους σκόρερ, κάνοντας το 0-5 (85’) με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

 

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σάκιτς (46’ Σάσα), Γκάνεα, Δεληζήσης, Μπράμπετς, Τζέγκο (58’ Μάνος), Εντιαγέ (81’ Ματίγια), Ιτούρμπε (46’ Μαντσίνι), Γκαρσία, Γκάμα, Καμαρά (81’ Λόπεθ).

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Κάργας (81’ Παντελάκης), Καραχάλιος (81’ Λιάσος), Ντομίνγκεθ, Γκαρτάβσκι (81’ Οικονομόπουλος – 83′ λ.τρ. Λώλης), Σνάιντερ, Μιλιντσεάνου (63’ Μορέιρα), Περέα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ