Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Καθάρισε» στο τέλος των ημιχρόνων!

Καλαμάτα – Εργοτέλης 2-0

Στο δημοτικό στάδιο της Μεσσήνης η «Μαύρη Θύελλα» υποδέχτηκε τον Εργοτέλη σε ένα άκρως ενδιαφέροντα αγώνα.

Η κρητική ομάδα έχασε τις σπουδαιότερες φάσεις αλλά η μεσσηνιακή ήταν εκείνη που με ένα γκολ στη λήξη του κάθε ημιχρόνου πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς!

Στο 25’ ο Ταϊρης απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Βουτσά, με τον Εργοτέλη να χάνει νέα ευκαιρία στο 34’ με τον Κοκκίνη όμως ο αμυντικός Μοσέρ των γηπεδούχων απομάκρυνε πάνω από τη γραμμή!

Κόντρα στη ροή του πρώτου μέρους ο Μαρκόφσκι κατάφερε στο 45’ με πλασέ από κοντά να νικήσει τον Τσέλιο κάνοντας το 1-0!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλης πίεσε πολύ, όμως ο τερματοφύλακας της Καλαμάτας, ο Ταϊρης συνέχιζε να κατεβάζει τα «ρολά» αποκρούοντας τα συνεχόμενα σουτ του Κούατενγκ (64’, 66’).

Ο αγώνας έληξε με ένα απίστευτο γκολ που πέτυχε ο Αναστασόπουλος στο 91’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ πίσω από το κέντρο «κρεμώντας» τον Τσέλιο!

Καλαμάτα : Ταΐρης, Κωσταντινόπουλος, Μπακαγιόκο, Παπατόλιος, Αναστασόπουλος, Mοσέρ, Τσαγκαλίδης (Σκεντεράι 77’) Aλβες, Παυλίδης (Mαβινγκά 70’) Ντίας, Mαρκόφσκι

Εργοτέλης: Τσέλιος, Ντουμάνης, Σερβιλάκης (Ποζατζίδης 78’) Κόλα (Πατρινός 78’) Mίκο, Σαρρής, Βουτσάς (Μπουτσάκης 57’) Πέιος, Κοκκίνης (Κωστάνασιος 46’) Κόνραντ, Χοσάμ (Κούατενγκ 57’)

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ