Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Χάρι Κέιν: Εκείνος θέλει, η Μπάγερν το πιστεύει, αλλά η Τότεναμ δεν υποχωρεί

Έφτασε η στιγμή όπως καταλαβαίνετε να γράψουμε το επεισόδιο της εβδομάδας για την υπόθεση της μεταγραφής του Χάρι Κέιν στη Μπάγερν Μονάχου.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο Άγγλος επιθετικός δεν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Τότεναμ. Για αυτό το λόγο κιόλας συμφώνησε ταχύτατα στους προσωπικούς όρους που συζήτησε με τη Μπάγερν Μονάχου όταν εκείνη κατέθεσε την πρώτη και πολύ χαμηλή, για τα δεδομένα του παίκτη, επίσημη πρόταση της ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ.

Στο άρθρο μάλιστα που αναφέραμε ότι ο ίδιος συμφώνησε γίνονταν λόγος και για μια πρόταση που περιελάμβανε το ποσό των 93 εκατομμυρίων ευρώ ως θέλγητρο για τον συμβιβασμό της Τότεναμ. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν φαίνεται να ισχύει προς το παρόν. Καθώς σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τον πάντα έγκριτο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι “Βαυαροί” προσφέρουν στη νέα τους επίσημη πρόταση 80 εκατομμύρια ευρώ (70 + 10 με τη μορφή μπόνους). Πρόκειται βέβαια για ακόμα φορά που το χρηματικό αντίτιμο είναι πολύ μακριά από αυτό που απαιτείται. Αλλά με τη συγκατάβαση του παίκτη δεδομένη φαίνεται πως η ομάδα του Μονάχου θα πιέσει εκείνη του Λονδίνου για να φτάσουμε στην ολοκλήρωση της ιστορίας.

Καταλήγοντας, αυτή δεν φαίνεται πιθανό να φτάσει στο τέλος της με μια οικονομική υπέρβαση των Γερμανών που προϋποθέτει την αλλαγή της σκληροτράχηλης στάσης και της σφιχτής μεταγραφικής πολιτικής τους. Αυτό βέβαια δεν αποκλείει ωστόσο την επιστροφή με κάποια μεγαλύτερη πρόταση που μπορεί να φτάνει ή να προσεγγίζει το ποσό των 93 εκατομμυρίων ευρώ που προαναφέρεται.

Παρά ταύτα, τα “σπιρούνια” που κάθονται στην άλλη πλευρά του τραπεζιού ωθούν τον Κέιν προς την παραμονή με ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο στο ρόλο του “πολιορκητικού κριού”.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ