Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Άνετος ο Λεβαδειακός, επέστρεψε στις νίκες

 Η 19η αγωνιστική της Sl2 ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης με την ομάδα του Λεβαδειακού να επιστρέφει ξανά στις νίκες επικρατώντας με σκορ 3-0 στην Λιβαδειά την Παναχαϊκή.

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Λεβαδειακος στο σημερινό μεσοβδόμαδο παιχνίδι πέτυχε από νωρίς στο Α ημίχρονο δύο τέρματα και ουσιαστικά σφράγισε την νίκη του, καθώς ο αντίπαλος σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Μενγκά.

Μόλις στο 10 ο Παναγιώτου έκανε την σέντρα από τα αριστερά θέλοντας να βρει τον Πολέτο στην περιοχή, όμως ο Σταμόπουλος έκανε λάθος εκτίμηση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του ,  με αποτέλεσμα να χρεωθεί αυτογκόλ και να βρίσκεται από νωρίς πίσω στο σκορ η ομάδα της Πάτρας.

Στο 34 ήρθε το δεύτερο γκολ του Λεβαδειακού. Ο Κονέ εκτέλεσε το φάουλ στο δεύτερο δοκάρι , έπιασε την κεφαλιά ο Μύγας με τον Σούλη να αποκρούει δύσκολα την μπάλα η οποία βρέθηκε στην πορεία το Μυτίδη και ο επιθετικός των Βοιωτών την σπρώχνει εύκολα στα δίχτυα. Με το σκορ 2-0 ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την Παναχαϊκή να κάνει από την αρχή του 3 αλλαγές προσπαθώντας να βρει ένα τέρμα και να ξανά μπει στο ματς όμως , μέχρι το φινάλε δεν μπόρεσε να απειλήσει καθόλου τους πράσινους. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Λεβαδειακός πέτυχε το τρίτο και τελευταίο του γκολ , κλείνοντας την αναμέτρηση με θριαμβευτικό τρόπο. Ο Λούκας Πολέτο πήρε την μπάλα από τα δεξιά και με όμορφη ενέργεια περάσει τον αντίπαλο του μπήκε στην περιοχή και με αριστερό σουτ έγινε το 3-0.

Ο επιθετικός των Βοιωτών έφτασε στο πρωτάθλημα τις 6 ασιστς και 3 γκολ.

ΣΚΟΡΕΡ 10 Σταμόπουλος (Αυτογκόλ), 34 Μυτίδης , 90+1 Πολέτο.

Λεβαδειακός (Τζουζέπε Σανίνο): Μένκα, Μύγας (72* Tζημόπουλος), Λιάγκας, Παναγιώτου, Τσάπρας, Μejia, Κοne, Poletto, Μαρίνος (81* Συμελίδης), Μυτίδης (72* Bianconi), Κωστή (77* Νίκας).

Παναχαϊκή (Χρήστος Καραπίτσος): Σούλης, Πάνος, Πατάπης, Larea, Σταμόπουλος (63* Αραβίδης), Bruce (76* Κόκας), Μαρκοπουλιώτης (46* Batrovic), Ανάκογλου, Cerutti (76* Παπαδόπουλος), Γιούσης (46* Μασούρας), Κουσκουνάς.

Διαιτητής: Μαλούτας Δημήτριος (Ημαθίας).

Βοηθοί: Καραθανάσης Αλεξ. (Ανατ. Αττικής), Μπαλιάκας Αλεξ. (Κοζάνης). 4ος: Δραγάτης Αλεξ. (Ανατ. Αττικής).

Επόμενη αναμέτρηση για τις δύο ομάδες:

10/4 Απόλλων Λάρισας -Λεβαδειακός 14:45

11/4 Παναχαϊκή – Χανιά 14:45

ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ