Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Η ήττα δεν πειράζει στη προκειμένη περίπτωση, η καθίζηση όμως απαγορεύεται

Καλώς ή κακώς η ήττα του Παναθηναϊκού στο Φάληρο ήταν εντός προγράμματος. Προπονητής και παίκτες όμως, πρέπει να μείνουν προσηλωμένοι στο στόχο τους, που δεν είναι άλλος από την επιστροφή της ομάδας στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Ο λόγος που πρέπει η ομάδα να επιστρέψει και να φορέσει το ευρωπαϊκό της κουστούμι είναι, πρώτα από όλα να αποκτήσουν εμπειρίες οι νεαροί ποδοσφαιριστές και να μεγαλώσουν ποδοσφαιρικά, πρώτα αυτοί και μαζί με αυτούς και ο σύλλογος να ξαναγίνει Panathinaikos. Ένας ακόμα λόγος είναι σίγουρα το οικονομικό, που τα τελευταία χρόνια ταλανίζει την ομάδα και θα βάλει ζεστό χρήμα στα ταμεία. Ο τελευταίος λόγος είναι να μπορέσει η ομάδα να προσεγγίσει πιο εύκολα “ονόματα” στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, γιατί καλώς ή κακώς άλλη αίσθηση είναι να παίζεις σε μια ομάδα που συμμετέχει σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή διοργάνωση και άλλη να μην συμμετέχει.

Όσον αφορά την ήττα των πρασίνων, πάντα μέσα στα αρνητικά μιας ήττας, υπάρχουν και θετικά, αυτά είναι η εξαιρετική εμφάνιση του Αχιλλέα Πούγγουρα μέχρι την αποβολή του, η αμυντική σταθερότητα των πρασίνων για μεγάλο μέρος του παιχνιδιού όπως και η τακτική συμπεριφορά της ομάδας μέχρι να έρθει η αριθμητική ανισορροπία.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ