Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Άρσεναλ – Φούλαμ 1-1 (Video)

Η Άρσεναλ δεν κατάφερε να κερδίσει, ούτε την Φούλαμ που παλεύει για την σωτηρία της. Όλα κρίθηκαν στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, με τον Ν’Κέτια εξ’ επαφής να διαμορφώνει το τελικό σκόρ.

Σ’ ένα ματς που το VAR είχε αρκετή δουλειά, με την ακύρωση του γκολ που πέτυχε ο Θεμπάγιος στο 40′ , για λίγα χιλιοστά δεν μέτρησε ενώ στο αυστηρό πέναλντι που δόθηκε στους κοτατζερς και εκτέλεσε εύστοχα ο Μάγια στο 59′, για ελάχιστα χιλιοστά η φάση μετρούσε κανονικά.

Από εκεί και έπειτα οι κανονιέρηδες πίεσαν αλλά βρήκαν απέναντι τους έναν εξαιρετικό Αρεολά, λυτρώθηκαν όμως στο 97′ με τη χρυσή αλλαγή του Μικέλ Αρτέτα και έτσι στέρησαν από την Φούλαμ να φύγει με το τρίποντο για πρώτη φορά μέσα από την έδρα τους.

 

Αρσεναλ : Ράιαν, Χόλντινγκ, Γκάμπριελ, Μπεγιερίν (68′ Πεπέ), Τσάκα, Θεμπάγιος, Ελνένι (68′ Τόμας), Σάκα, Μαρινέλι, Σμιθ-Ρόου, Λακαζέτ (70’Ν’Κέτια)

Φούλαμ : Αρεολά, Αντερσεν, Ανεραμπιόγιο, Αϊνα, Ρόμπινσον, Ανγκισά, Λεμινά, Κόρδοβα-Ριντ, Λούκμαν (69′ Ριντ), Καβαλέιρο (84′ Μπράιαν), Μάγια (77′ Λόφτους-Τσικ)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ