Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πόσες ακόμα; (vid)

Η Άρσεναλ πρόσθεσε ακόμη μια κακή εμφάνιση στο πρωτάθλημα και ακόμη μια ήττα. Αυτή η σεζόν, θέλουν όλοι να περάσει και να μην ξανάρθει. 

Την 13η!!! ήττα τους γνώρισα οι Λονδρέζοι, μέσα στο Emirates, από την ομάδα της Έβερτον για την 33η αγωνιστική της αγγλικής Πρέμιερ. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 76′ μετά από ένα απίστευτο γκολ. Κανένας δεν κατάλαβε, πως πέρασε η μπάλα μέσα από τα πόδια του Λένο, ούτε ο ίδιος ενδεχομένως και κατέληξε στα δίχτυα, με τον Ριτσαρλισον να χρίζεται σκόρερ.

Ο Γερμανός τερματοφύλακας δεν έχει δείξει την σταθερότητα που αρμόζει σε μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει, μας δείχνει ότι είναι ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο ταυτόχρονα.

Η ομάδα του Αρτέτα διαμαρτύρεται, για δυο ανατροπές του Θεμπάγιος μέσα στη περιοχή, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης σε καμία περίπτωση δεν υπέδειξε την εσχάτη των ποινών.

Οι παίκτες του Αρτέτα δείχνουν να έχουν αφήσει στη μοίρα τους τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, πιθανώς θα επικεντρώσουν το ενδιαφέρον τους στα 3 ευρωπαϊκά ματς που θα τους δώσουν το εισιτήριο για το επόμενο Champions League, αλλά αυτό δεν τους δίνει το δικαίωμα να εμφανίζονται σε κάποιες φάσεις αδιάφοροι.

Είναι βέβαιο ότι αν οι Λονδρέζοι κατακτήσουν το Europa League , κανένας δε θα θυμάται το πρωτάθλημα και την πορεία τους, αλλά θα πρέπει να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν και την όποια κριτική αν αποτύχουν.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ