Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Σαντορίνια ΝΙΚΗ!

Σαντορίνη-Νίκη Βόλου 0-1

Πρώτο διπλό στο πρωτάθλημα για τους κυανόλευκους του Βόλου, οι οποίοι με τη δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία τους απομακρύνονται σιγά σιγά απ΄την επικίνδυνη ζώνη!

Στο δημοτικό γήπεδο Νάξου, η Σαντορίνη έκανε την πρώτη τελική προσπάθεια όταν στο 9’ ο Ιβανίδης επιχείρησε ένα άστοχο μακρινό σουτ. Σταδιακά η Νίκη Βόλου ανέλαβε τον έλεγχο του αγώνα και στο 21’ το σουτ του Τζοβάρα έφυγε λίγο άουτ ενώ στο 38ο λεπτό ο Δερμιτζάκης απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Γκονζάλες!

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 58’ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων καθυστέρησε να διώξει την μπάλα απ΄την περιοχή του, ο Ροχάνο τον πίεσε, έκλεψε την μπάλα και προ κενής εστίας «έγραψε» το 0-1! Η ομάδα της Σαντορίνης προσπάθησε να αντιδράσει αλλά η σωστή αμυντική λειτουργία των κυανόλευκων κράτησε μακριά τους κινδύνους απ΄την εστία του Καραγκιόζη. Η τελευταία μεγάλη φάση στο ματς ανήκε στην ομάδα της Νίκης, όταν στο 77’ το δυνατό σουτ του Τζοβάρα αρχικά αποκρούστηκε απ΄τον Δερμιτζάκη και στην επαναφορά το σουτ του Κρουθ διώχτηκε πάνω στη γραμμή!

Σαντορίνη (Ν. Παντέλης): Δερμιτζάκης, Κουρέλλας, Ερρίκος (86′ Λάμπρου), Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Πολύζος (69′ Μαλάι), Ιβανίδης (86′ Μηνάς), Σιμιτζής (63′ Μπουντόπουλος), Γιουκούδης, Περογαμβράκης (46′ λ.τρ. Ντινιωτάκης), Κανούλας
Νίκη Βόλου (Αλ. Βοσνιάδης):
 Καραγκιόζης, Καλουτσικίδης, Τζοβάρας (91′ Μπιτσάκος), Μπαλάφας, Τσιμπούκας, Αργύρης, Μπόσιο, Μέτσε, Γκονζάλες, Γκαρσία (91′ Ντομίνγκεθ), Ροχάνο (70′ Κρουθ)

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ