Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Μάριο έδωσε τέλος στην παραφιλολογία (pic)

Ο Μάριο Χεζόνια ολοκλήρωσε τη σεζόν κατακτώντας το νταμπλ με το «τριφύλλι» και σε συνέντευξή του στην «Cosmote TV» ανέφερε πως τον Αύγουστο θα πάρει οποιαδήποτε απόφαση όσον αφορά το μέλλον του. «Περίπου τον Αύγουστο θα αποφασίσω, κάπου εκεί θα υπογράψω το νέο συμβόλαιό μου. Δεν θα βιαστώ, πολλές επιλογές είναι ανοιχτές κι εγώ θα πάρω το χρόνο μου, όπως τον είχα πάρει και μετά τη “φούσκα” στο ΝΒΑ», ήταν η ακριβής δήλωσή του.

Βέβαια το τελευταίο διάστημα, κάποια σενάρια από την Ισπανία τον ήθελαν “κλεισμένο” από την Μπαρτσελόνα και θεωρούσαν σίγουρο ότι ο Κροάτης φόργουορντ θα επιστρέψει στους “μπλαουγκράνα”, οι οποίοι έχουν και τα δικαιώματά του.

Ωστόσο, ένας Έλληνας ρεπόρτερ ήταν αυτός που ήρθε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα αναφέροντας ότι η Μπαρτσελόνα διατήρει μεν τα δικαιώματα του παίκτη και μπορεί να ματσάρει οποιαδήποτε προσφορά, όμως ο Παναθηναϊκός έχει βάλει σχετική ρήτρα, η οποία αγγίζει τα 400.000 ευρώ, προκειμένου να τον εντάξει εκ νέου στο δυναμικό του χωρίς να μπει σε κανενός είδους πλειστηριασμό με την ομάδα της Βαρκελώνης.

Ο ίδιος ο “σούπερ Μάριο” ήρθε να επιβεβαιώσει τη σχετική πληροφορία με σχετικό “tweet” που έκανε, οπότε τα δεδόμενα πλέον είναι ξεκάθαρα: αν ο Παναθηναϊκός πληρώσει τη ρήτρα του Χεζόνια (400 χιλιάδες ευρώ) θα τον κάνει αυτομάτως δικό του, χωρίς να τον ενδιαφέρει καθόλου το τι θα θελήσουν να κάνουν οι πρωταθλητές Ισπανίας.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ